(i)Logică feminină

18 ianuarie 2014 la 12:12 am | Publicat în RECOMANDĂRI | 4 comentarii
Etichete: , , , , , , ,

femeie lucratoare

Femeia, că vrea, că nu, zilnic trebăluiește prin casă. Indiferent că o face la butoanele de la laptop, ori stă pe coate, frecând pardoseala din baie, ori grăsimea de pe aragazul din bucătărie, cert e că ea, Femeia, e un aparat care se alimentează continuu, cu energie vie, despre care nu se știe prea multe. De unde tot misterul ăsta ? Încă din cele mai vechi timpuri, cercetătorii au încercat să descopere elixirul,  poțiunea, secretul din spatele vitalității gospodinelor, ca, mai apoi, a femeilor, în general. Nici până în ziua de azi, specimenul supus testelor nu și-a dat arama pe față, motiv pentru care, în mod inexplicabil, Femeia continuă să uimească, plăcut, spre stupoarea bărbaților, care, majoritatea dintre ei, declară, de altfel, că nu ar putea suporta corvoada administrării, întreținerii, dar și conservării unei gospodării, cu tot ceea ce presupune ea.

Duduia face și desface, tot ce știe ea, dar, mai ales, ce știe că nu știe. De ce ? Pentru că vrea, pentru că poate, uite d-aia ! Nimeni nu o poate contrazice, căci, în caz că asemenea necugetare s-ar întâmpla în viața reală, ar urma o rafală de sudălmi, de cuvinte grele, care . . . vai și amar de amărâtul, de oropsitul asupra căruia s-ar opri, că ăla sigur n-a mai avea zile bune de stat în casă cu respectiva matroană. Așadar, dragilor, dacă țineți la viața voastră, dacă vă apreciați ca fiind (încă!) nepregătiți pentru a duce la capăt o astfel de confruntare, oricât de sexy, ori chiar kinky vi s-ar părea o răfuială direct acolo, pe masa din bucătărie, nu vă înhămați la așa ceva !

Evident, după atâta munca, oricine merită câte un răsfăț, o răsplată direct proporțională cu munca și efortul depus, cu implicarea și dăruirea cu care persoana în cauză și-a onorat angajamentele asumate, voit sau nu. Așadar, dacă oricune merită un semi-tratament regal, cu atât mai mult ea, Femeia, căreia trebuie să i se recunoască meritele, încă dinainte de a purcede la treaba propriu-zisă. Mă rog, așa se așteapta ea, drăguța.

Nu toate damele se refugiază în shoppingăreală. Unele, puține ce e drept, și-au găsit și alte forme de a se relaxa, de a se destinde și de a cheltui banii, nu neapărat ai bărbaților, ci ai casei, ai familiei, acolo unde, de regulă, femeia e ăl mai mare și mai tare șăf. Cu această ocazie, mai nou, femeile au ales să pună preț pe ele, să se facă mai frumoase decât sunt, dimineața, în toată spendoarea și naturalețea lor. Din aceste considerente, afaceriștilor ce prestează servicii în domeniul cosmeticii, conturile li se alimentează, aparent, de la sine. În fond, jocul de culise, îl știm cu toții, îl fac femeile, căci ele sunt motorul acesi industrii, ele susțin cosmeticienele și asigura clientela zilnică. Totuși, unele dintre ele, costernate, se uită ca mâța-n calendar când văd lista de prețuri. Furioase, se răfuiesc cu personalul, trântesc ușa de la salonul de înfrumusețare și duse sunt, oprindu-se doar acasă, direct în fața calculatorului, unde search-uiesc pe google, se dau pe net și caută gel de constructie unghii, că, fiind femei, doar s-or descurca ele, singure, singurele, decât să dea banii nu știu cui, pe niște unghii pe care, la urma urmei, și le pot face și acasă, dacă-și achiziționează de pe internet echipamentul necesar unei astfel de operațiuni mărețe, la fel ca orgoliul lor feminin.

Reclame

4 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Trebuie să recunosc că nu odată m-am întrebat de unde are o femeie energia de a găti și face curat după o zi de muncă de 8 ore. Încă nu am găsit răspunsul.

    • Să mai ai în grijă și vreo 2 copii micuți, pfff . . . cu siguranță ai fi atunci soldat pe front, cu normă întreagă :))

  2. atunci va invit la mine sa vedeti cum e: ca in armata uneori, alteori ca in parcul de distractii :)))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: