Începuturile unei povești ce va deveni istorie pentru generațiile ce vor urma

17 ianuarie 2014 la 12:14 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

fotograf nunta jadoris com

via jadoria.com

Prima lună din an, luna ianuarie, este cea în care se pune țara la cale pentru tot restul anului ce va urma. Dacă în prima jumătate a lui ianuarie, majoritatea încă oscilează, pendulează de la o extremă la altă, dovadă că încă sunt nehotărâți, cei mai nerăbdători, încă de la baterea gongului dintre ani, nu doar că au știut ce vor, dar au știut și cum și când o vor face. Așadar, unii dintre noi, puțini ce e drept, chiar de la sărutul de la miezul nopții, de la primele secunde din 2014, aveam pus un minte cât de cât un plan succint, schițat, creionat în linii mari, alcătuit din dorințe și multe vise, demult aprinse. Astfel, acești oameni au intrat în 2014 mai repede decât noi toți ceilalți. De ce ? Pentru că ei l-au așteptat pe 2014 cu sufletul la gură, pentru că au conștientizat că e șansa lor să facă tot ceea ce nu au apucat în 2013 și ce și-au propus că vor face ”la anu’”, noul lor start, punctul de pornire după care, uneori, aveau să se ghideze pentru tot restul vieții lor.

Evenimentele mărețe, cele care marchează începutul etapelor importante din viața noastră, nu pot să treacă neobservate, nu și dacă ne ocupăm noi de ele, într-o asemenea manieră încât, mai mult sau mai puțin evident, facem noi în așa fel încât, nu doar ca toți din jur să afle de ele, dar să și le dorească, la rândul lor, alături de noi și să ne împărtășeacă entuziasmul tipic numărătorii inverse a zilelor ce au mai rămas până la ziua cea mare. Astfel, nu doar că vom mai fi încrezători în proiectele noastre, ci vom avea mai mult spor să lucrăm la ele, știind că avem susținerea nu doar a familiei, dar și a persoanelor dragi nouă, care se vor asigura ca, pe parcursul acestui lung drum anevoios, să nu clacăm, să nu ne lăsăm pradă oboselii și a stressului său caracteristic. Așadar, nu vom avea nevoie de un plan de rezervă, căci ne vom puetea bucura, la nevoie, de tot suportul necesar, căci, la urma urmei, pentru asta sunt prietenii, oamenii care, atunci când avem mai mare nevoie, nu trebuie rugați să intervină, căci o fac singuri, din proprie inițiativă, chiar înainte ca noi să apucăm să ne plângem de ceva, nefiind nevoie nici măcar să le spunem c-am avea nevoie de noi, ei știind deja asta, dovadă că sunt acolo, exact când, unde, cum și de ce ni-i dorim alături.

În pofida faptului că, spre exemplu, când vine vorba de organizarea unei nunți, poate de departe cel mai important eveniment din viața nu doar a unei femei, ci și a unui gentleman, avem deja arvoniți profesioniști, care să se ocupe de toate detaliile referitoare la ziua în care spunem marele și gravul ”DA!”, nunta nu va fi un real succes dacă nu colaborăm și cu o altfel de persoană. Această persoană, de care vă spuneam, ar fi acel  fotograf nunta, care nu doar că vede cu alți ochi, dar reușește și să surprindă exact acele momente feerice, de care, peste ani, vizualizând albumul foto de la nuntă, ne vom aminti cu cea mai mare plăcere, la bătrânețe fiind, cu nepoții pe genunchi, în timp ce le vom arăta cât de emoționat a fost bunicul când s-a însurat, sau cât de îmbujorată a fost bunica, atunci când, pentru prima dată, în calitate de soție, l-a sărutat pe bunicul.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: