Bestie cu chip de inger

9 ianuarie 2014 la 2:18 am | Publicat în Aberatii Nocturne | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , ,

1601111_657470297625096_1024862025_n

Toți te vedem. Toți știm că ești acolo. Te-am depistat, dar am ales să te tolerăm, iar asta nu doar că te intrigă, dar te și frustrează, ceea ce e și mai iritant decât lași să se vadă. Nu ne înțelegi acțiunile, mai bine zis, inacțiunile. Letargia noastră generală nu are nicio explicație logică, iar tu cauți cu disperare una, pentru a-ți putea potoli mintea, gândurile și fremătul ăla sfredelitor, care nu te părăsește nici măcar noaptea, când tot ce-ți dorești ar fi să uiți, să nu mai simți vina, cea pe care-o porți ca pe-un tatuaj permanent, direct în și pe suflet.

Vorbim de suflet, spunem lucruri mari, când, de fapt, ne ascundem după deget, după arătătorul ăla care, cu atât dispreț, indică un străin, o persoană care n-are nicio legătură cu mișelia noastră, doar pentru că nu vrem să atragem atenția. Sau, dacă stăm bine să ne gândim, chiar asta vrem, să o atragem, doar că nu asupra noastră, așa că inducem în eroare prin oroare publicul labil și-l direcționăm înspre bârfă, cleveteală și judecarea aproapelui, doar astea-s drogurile de care pur și simplu nu se mai poate sătura.

Da, poți sta liniștit/ă, te acceptăm și o vom face în continuare. Ne vom preface, iar cu toții vom tăcea la unison, ca un pact tacit, pe care, încă dinainte de a fi consimțit, s-a infiltrat în sufletul nostru și ni l-a bucurat, căci, după foarte mult timp, atunci a fost prima clipă în care am răsuflat ușurați, consolându-ne cu gândul că, pentru o perioadă, deși relativă, nu va mai trebui să ne cenzurăm, să mai jucăm rolurile, corvoadele zilnice ale existenței noastre plictisite de același scenariu, din nou și din nou.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: