Serviciile de deco perete oferite de Arbex Art décor SRL

8 Ianuarie 2014 la 3:35 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

Mereu nervoși, mereu țâfnoși, suntem irascibili, iar, fără vreo intenție ascunsă, facem în așa manieră încât toți cei din jur să observe vizibila noastră stare de deranjare generală. Totuși, asta nici măcar nu ne satisface. De fapt, nu știu ce anume mai exact rezolvăm cu asemenea atitudine, dar, cert e că ea există și, mai grav, persistă, fiind nevoiți să ne confruntăm cu propria proastă dispoziție în mod constant, repetat, deci zilnic.

Măcar dacă am avea vreo satisfacție personală, interioară, vreun fel de plăcere morbidă de a ne căuta companioni, care să sufere alături de noi, din simpla noastră plăcere dezgustătoare, zic ! Dar, așa cum am avut grijă să subliniez deja, acesta nu este nici măcar vreun scenariu dezirabil, deci degeaba visăm noi la cai verzi pe pereți, căci, oricum, niciodată această planificare pur mentala a noastră nu va prinde contur, nu va prinde viață.

Frustrați, nu reușim să stăm locului, iar psihicul nostru galopant o ia razna, mai ceva ca de obicei, iar asta am ajuns nici măcar să nu ne mai sperie, motiv pentru care, aici, căutăm să evadăm, să fugim, noi de noi, în rușinoasa încercare de a scăpa de apăsarea gândurilor noastre. Bine, oricum mare lucru nici așa nu rezolvăm, căci nu deținem o rețetă absolută, universal valabilă, care să se aplice la toate cazurile persistente din existența noastră, dar, măcar, cel puțin, încercăm și ne amăgim de unii singuri că, totuși, spre deosebire de alții, noi ne dorim și, în consecință, începem să facem cât de cât  ceva.

Astfel, spre exemplu, dacă suntem în căutarea de diverse refugii din cotidianul nostru nesatisfăcător, site-uri precum asapteadimensiune.ro, oferă multiple posibilități de alegere. De aici ne-am putea alege elemente estetice, ce țin de frumos, de artă, de elemente care ar putea crea o ambianță plăcută, în care să începem să ne resimțim bine, să ne revenim, să începem din nou să trăim cu bun gust și, implicit, bun simț. Pare destul de greu, mai ales partea de mobilizare putând a ne da de furcă, însă, dacă începem, încetul cu încetul, lucrurile se vor elucida, pe parcurs urmând a ne obișnui cu stilul și ritmul impus de un asemenea demers.

O cameră a noastră, pe care să o decorăm după bunul plac, cu influențe care ne plac, care să se împace cu gusturile noastre, cu preocupările ce zilnic ne trec prin minte, ar fi un prim pas în restabilirea stării generale de bine, la care sperăm cu atâta ardoare în ultima vreme. Odată deciși, nu mai durează mult, iar idee peste idee, visul nostru prinde contur. Mai mult chiar, cu puțină implicare din partea noastră, ne putem transforma camera în propriul colțișor de Rai. Nimic mai simplu, niște colant adeziv, cu diferite inscrpții, care mai de care mai felurite și gata, avem peisajul pe care ni-l dorim, la care să ne uităm în fiecare dimineață, de la chiar primele secunde în care ne trezim la realitatea aceasta, în care deschidem ochii.

Deci, acestea fiind spuse, dragilor, ce aveți de gând ?! Mai stați pe gânduri, încă nu survolați site-urile mai sus menționate, în căutare de idei, dacă tot vă plângeți că, uneori, foarte frecvent, vă aflați exact în situația nasoală descrisă la început de articole ?!

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: