Imobil De Vanzare.ro in Cluj-Napoca

26 Decembrie 2013 la 3:57 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , ,

Finalul lui 2013 se apropie cu pași repezi. Simți cum timpul parcă-ți fuge de sub picioare, iar tu nu poți să faci nimic pentru a schimba această certitudine. Nostalgic, privești în urmă, la toate ocaziile pe care le-ai avut, ori pe care, uneori, chiar singur ți le-ai creat, dar, din păcate, de care n-ai știut să profiți la timpul lor. Aventurier, te uiți și către anul ce va veni, acel 2014 în care ți-ai concentrat toate speranțele pe care ai avut nenorocul să le îndepărtezi de materializarea lor în 2013.

La trecerea dintre ani, ai grijă ce-ți dorești, ca mai apoi să poți face tot ceea ce depinde de tine și de forțele tale pentru a duce acest lucru la îndeplinire. Fără scuze, fără pretexte ! Amintește-ți că ai doar o viață și că ea trebuie trăită frumos, în concordanță cu visele și nevoile tale. Tocmai de aceea, ai grijă să ai de unde să pornești în viață, să ai un punct de plecare la care, în caz de ceva, să ai unde te întoarce, unde te realimenta, știind că mereu va fi acel ”acasă”, unde grijile, problemele și necazurile te ocolesc.

imobile de vanzare

La început de 2014, ar trebui să pornești și tu pe un al drum, având în vedere că cel din 2013 nu ți-a convenit, din cauza faptului că nu te-a duc întocmai unde ți-ai fi dorit. Pentru ca la anul să nu te trezești iar de la o chirire la alta, fă ceva în acest sens ! Pentru că știm că, la fel cum multe relații se leagă în preajma sărbătorilor de iarnă, la fel de multe se și destramă tot atunci, asigură-te că nu vei mai ajunge și singur/ă și fără locuință, deci previn-o ceea ce poți ! Pentru că certurile cu părinții nu sunt tocmai un cadou așteptat de Crăciun, mai ales atunci când ești amenințat/ă și cu evacuarea, fă în așa fel încât Crăciunul viitor să nu mai fie nevoie să te prefaci un copil model doar de dragul de a avea un adăpost.  Ești mare, tare, în puteri, așa că fă ceva cu viața ta, nimeni nu o va face în locul tău, bagă-ți asta în cap, începe să o crezi și acționează ! Acum e momentul potrivit ! Acum, nu mai încolo, nu mâine, căci viitorul vine întotdeauna mai devreme decât l-ai fi dorit tu programat.

Așadar, e timpul să creștem, măcar la responsabilități, să ne luăm o casă a noastră, chiar de-ar fi un apartament, ori măcar o garsonieră, să vedem că facturile nu se plătesc singure, că trebuie niște contracte de semnat și respectat, plus că traiaul cu vecinii, complicat cum o fi, dar trebuie dus în pace și armonie până la urmă. Clujeni, dacă sunteți dispuși să trăiți pe propriile picioare, dacă v-ați săturat de statul acasă, la mama și la tata, de plătit chiriii, sau de inconvenientele studenției, precum viața în cămin, nu vă panicați, căci am gasit la Imobiledevanzare.ro exact ceea ce vă trebuie, ceea ce, de fapt, ne trebuie tuturor !

Detaliile referitoare la suprafețe, prețuri, materiale de construcții și altele asemenea, ar urma  să le descoperiți singuri, în funcție de preferințe, nevoi, dar, mai ales, în funcție de bugetul fiecăruia. Dacă toate astea le lămuriți relativ rapid, wikipedia.org vă prezintă și lista cartierelor din Cluj-Napoca, să vă facă alegerea mai ușoară. După cum vedeți, toate șansele sunt ale voastre, nimic nu vă e potrivnic, așa că nu mai amânați, nu faceți la anul ce puteți face chiar azi !

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: