Ajută-te să zbori

19 decembrie 2013 la 5:25 am | Publicat în RECOMANDĂRI | 2 comentarii
Etichete: , , , , , , , , ,

b42628f79a294675b36162209f86e045_L

Așa cum ne-am obișnuit, suntem mereu adversarii timpului, căci el nu ține aproape niciodată cu noi, nu e deloc indulgent și nu acceptă pretextele noastre pentru motivarea lenii letargice din care nu reușim să ne revenim. Ca și cum nu am fi suficient de presați de termenele limită, ne aflăm în contratimp cu noi înșine, căci ne convingem de fiecare dată că avem suficiente resurse la dispoziție pentru a ne îndeplini toate sarcinile asumate, cu toate că noi, oricum, suntem ferm convinși că asta nu se va întâmpla niciodată, sau, cel puțin, nu în șumea reală.

Ne trezim așadar că, în inconștiența generală în care înotăm în cotidianul nostru, alergăm de la o locație la alta, de la o întrevedere la altele. Multitudinea de locuri pe care trebuie să le bifăm în intinerarul nostru este, uneori, mult prea solicitantă pentru noi, motiv pentru care, fizic vorbind, nu avem cum să ne dedublăm, deși dezvoltăm personalități multiple în căutarea eului pierdut și neregăsit. Totuși, căpoși, ne aventurăm în jungla de beton a orașului și străbatem fugind tot felul de străduțe, la fel de complexe și de întortocheate precum labirintul minții noastre, veșnic fugară. Străbatem orașul în lung și-n lat, iar oamenii cu care trebuie să ne vedem, sunt nevoiți să ne aștepte, să își studieze îndelung și tacticos ceasul în tot acest ”răgaz” cu care îi cadorisim și, la pachet cu toate astea, trebuie să ne suporte nouă scuzele despre cât de infernal a fost traficul și cât de aiurea sunt poziționate semafoarele, gândite parcă taman să te încurce.

Pentru că nu întotdeauna micile noastre întârzieri vor fi trecute cu vederea, păsuite pe motivul naturaleții cu care noi ne scuzăm, ceva trebuie să se schimbe, iar punctul de pornire al acestui plan măreț ,începe chiar cu noi înșine. Pentru asta, nu trebuie neapărat să ne gândim la dispozitive pe roți, căci, uneori, în special în orașele mari, deci aglomerate, locurile de parcare rămân doar la latitudinea de deziderate, astfel încât nu prinzi unul bun decât în cele mai deșarte vise ale tale. Astfel, e de la sine înțeles că nici taxiul, ori vreun mijloc de transport în comun nu va fi marea salvare, de care ai așa mare și urgentă nevoie.

Ce este de făcut ? Ce putem face pentru a ne ajuta a economisi timp, a fi punctuali și, în toată această poveste, căreia părem că nu-i dăm de capăt, să ne și simțim bine să ne acceptăm pe noi înșine ?! Ideile s-ar putea să fie foarte puține, sau chiar deloc, însă trebuie să avem în considerare și sugestiile de incaltaminte online de la fashionus.ro, căci un picior frumos nu se face singur și, în plus, sănătatea oaselor și a articulațiilor poate fi asigurată chiar în timpul zilei, pe perioada jobului, când fugim după colaborări care, acum, pentru moment, sunt doar potențiale, însă, cu puțină viteză, dar și noroc, ar putea deveni mai mult decât probabile.

Reclame

2 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. hainele sunt la oferta cu domnisoara?:)

    • Depinde, în funcție de cum știi să negociezi cu ea 😛


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: