Cum ii pot ajuta pe comercianti terminalele portabile de la Idmag

13 Decembrie 2013 la 8:14 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

Avem prea multă informație de stocat. Zilnic, noi crâmpeie de gânduri trebuie notate, pentru mai târziu, în caz contrar, riscând a se pierde pentru eternitate. Oricât ne-am strădui, oricât ne-am promite  că vom fi de minuțioși, niciodată nu vom reuși să înmagazinăm tot ceea ce ne-am propus.

Din nefericire însă, ne tot mințim, noi pe noi înșine, că, într-o bună zi, vom triumfa, iar creierul nostru, brusc, dar sublim, se va trezi la viață, va funcționa la adevărata lui capacitate și va face întocmai cum îi vom ordonăm noi. Vai, ce frumos ne amăgim noi! Totuși, e bine, pentru moment, căci, deși nu ne resemnăm, ceva tot ne deremină, măcar, să sperăm, ceea ce, așa cum repet eu adesea, e un lucru bun. De ce ? Pentru că nu batem pasul pe loc, pentru că aspirăm la un absolut ademenitor, care ne trage cu ochiul, creându-ne iluzia că e chiar aici, după colț, așteptându-ne. De fapt, el nu e nici pe departe pe cât de familiar ni-l închipuim noi. Asemenea unei mreje, ne atrage și ne trage după el, fără chiar să simțim . . .

Până la urmă, în mod inevitabil, sfârșim prin panică, astfel încât, isterizându-ne de zor, în încercarea de a ne calma, noi pe noi, îi stresăm și pe toți cei din jur. Constatăm cu stupoarea caracteristică novicelui că, deși ne dorim, deși facem și dregem, nu întotdeauna este posibil să ducem la îndeplinire obiectivele propuse spre atingere în timp record, cu minim de eforturi. Puterile supraomenești, numai din desene animate auzite, par a ne părăsi. La fel, avântul tineresc și curajul nebunesc, se duc și ele, așa cum, mai întâi, s-a dus și cutezanța aia obraznică, ce, până-n urmă cu ceva vreme, avea rolul de autopropulsie.

Asemeni comercianților, mai mari sau mai mici, noi cu toții avem tot felul de afaceri care, spre binele nostru, trebuie finalizate într-o asemenea manieră încât să ne profite și pe termen lung. Pentru asta, trebuie să operăm în timp util, în diferitele locații în care ne putem găsi pentru a semna contractele ce ne interesează. Mai apoi, pe partea de distribuție, agenții comerciali trebuie să știe să mizeze nu doar pe agilitatea lor mentală, dar și pe suportul tehnic, partea materială care, până la urmă face lucrurile să se întâmple. Astfel, potrivit unui comunicat de presa, s-a dovedit faptul că www.idmag.ro poate reprezenta rezolvarea tuturor problemelor noastre, întâlnite zi de zi pe teren, acolo unde adevărata acțiune are loc, departe de zârțogăria din birouri.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: