Plan de afaceri – finantare de la stat

11 decembrie 2013 la 2:54 pm | Publicat în Uncategorized | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , ,

tanar antreprenos de succes

Cu chiu cu vai, doar tu știi cum, în cele din urmă, ai reușit, totuși, să termini o școală, indiferent de natura și dificultatea ei.

Bun, odată ajuns aici, proaspăt absolvent, cu vise și planuri mărețe, ai impresia că lumea abia așteaptă să te primească și să-ți arate singură ascunzișurile ei, asemeni unui păienjeniș, care te captivează încă de la primul pas pe care-l faci în labirintul ademenitor. Nimic mai simplu pentru ea, o altă pradă, un alt tu, la fel ca toți cei ce au fost înaintea ta, la fel ca toți cei ce vor mai urma după tine și de acum încolo.

Tu, cum nu ai de unde să cunoști asemenea tertipuri, prin care lumea te lucrează, cu și prin tine, ești al naibii de aerian și ai impresia că, așa cum se zice încă din popor, ”tot ce zboară se (și) mănâncă”. Nu, nu vreau să-ți zic că nu-i așa, pentru că vreau să te păstrezi naiv, căci esti simpatic în imbecilitatea ta caracteristică. Poate, în unele situații, spre stupoarea ta, dar și a noastră, a tuturor, vei miza pe asta și, din nou, poate, s-ar putea să reușești. De ce ? Pentru că nu doar mie-mi plac ăștia copiluți, nu doar eu apreciez curajul pe care doar un tânăr îl poate avea, căci el, dragul de el, nu are nimic de pierdut, deci încă din start e pus pe câștig, fie că e vorba de ceva bănuți, sau doar și numai experiență, căci și aia se plătește și costă exagerat de mutle ore din viața ta, a celui aflat la început de drum.

Să  zicem că ești printre puținii tineri care, pe lângă sprijinul moral al părinților, care încă mai cred în tine, în odrasla lor dragă și scumpă, îl mai ai și pe cel financiar, care, aflat aici, în prag de lansare, apare perfect, la locul și momentul potrivit. Sau, dacă nu, oricând poți și tu spera la o mătușa Tamara, care să dea colțul, să te lase unic moștenitor și, astfel, să te înglodeze-n bănet. Dacă, totuși, astrele nu ți-au surâs și nici n-o vor face-n viitorul apropiat, mai ai, totuși, o șansă, cu toate că tu, în miopia ta de puști neexperimentat, nici măcar n-o vezi.

Deși îl blamezi zilnic, că așa ai fost învățat, așa ai auzit și, în consecnță, așa și acționezi, Statul s-ar putea să chiar investească în tinerii acestei țări și să-i ajute să-și pună pe picioare o afacere. Așadar, dacă te-am năucit și mai tare decât tu deja erai, dacă ești debusolat și complet în ceață, mai bine consultă singur-singurel www.planul-de-afaceri.ro, să-ți dai chiar tu seama despre ce vorbesc.  Este șansa ta, profită de ea, nu lăsa pe alții s-o facă înaintea ta !

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: