Moș Crăciun vine la aeroport

11 decembrie 2013 la 3:50 pm | Publicat în Diverse | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , ,

Pasagerii unei curse low-cost de la o companie aeriană canadiană, WestJet, au fost fericiții care l-au întâlnit deja pe Moș Crăciun, deși niciunul dintre ei, nici chiar copilașii, nu ar fi crezut vreodată că, într-adevăr, Moșul le va satisface dorințele, întocmai cum ele au fost formulate.

Înainte de îmbarcare, fiecare pasager, cu tot cu familia sa, inclusiv copiii mici, mici, a fost întrebat ce își dorește de Crăciun. Unii au fost sinceri, alții mai inventivi, însă nimeni nu s-a gândit că nu e doar o altă campanie de promovare, de socializare, de intrare în grații prin empatizare, a companiei aeriene în raport cu pasagerii săi. Dar, în schimb, toate dorințele au fost contabilizate și, până la aterizare, o brigadă de 150 de voluntari au făcut visele să prindă contur, așa încât au dat iama în magazine și, într-un timp record, au reușit să achiziționze toate cele trebuincioase pentru a fi gata pregătite pe când avionul avea să ajungă.

Fețele oamenilor au arătat adevărata lor trăire din momentul în care au realizat că absolut fiecare dintre ei avea câte un pachețel cadou cu numele lor pe el, de la Moș Crăciun. Chiar dacă au văzut că, în locul bagajelor, fiecare avea un asemenea cadou, tot au luat în derâdere această acțiune, crezând că, totuși, poate e ceva cadou simbolic din partea companiei de zbor. Mai apoi, când au deschis cutiile și au văzut că, într-adevăr, ce au cerut, au și primit, reacțiile lor au fost ceva de genul:

article-2521128-19FE4A7B00000578-750_634x351

Dacă băiatul din imagine a replicat ” No waaaaay !” când și-a văzut tableta mult dorită, alții au dat dovadă de unele regrete, când și-au dorit doar niște șosete și chiloți, conștientizând că și dorința lor putea fi îndeplinită, așa cum li s-a întâmplat la doi tineri părinți, care au vrut un TV LCD mare, ceea ce au și primit.

Voi ? Voi ce v-ați fi dorit în locul lor ? Eu am stat și m-am tot gândit și, sinceră să fiu, nu am ajuns la vreun rezultat concret. Ar fi atât de multe lucru pe care, poate, mi le-aș dori, dar tot la fel de multe nefolositoare, așa că, oare, mă întreb, care ar fi fost răspunsul meu ?!  Hmm . . .

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: