Nu traim, doar supravietuim

4 decembrie 2013 la 7:13 pm | Publicat în Personal | 4 comentarii
Etichete: , , ,

321191_4808713030185_1679196692_n

Ne sacrificăm zilnic pentru unii, pentru alții, doar pentru a atrage și mai multă atenție asupra noastră. Ne ascundem, practic,  după un ”trebuie” inexistent. Negăm adevărata realitate, pe care, dacă am înțelege-o în simplitatea ei, ne-am putea-o apropria atât de facil. Dar nu, nouă nu ne plac lucrurile de bun simț, care nu ne istovesc și care nu ne lasă fără de puteri. Preferăm să mutăm munții din loc, decât să ne repoziționăm noi, pentru a-i putea admira mai bine. De parcă am fi rămas tot acolo, în trecut, chiar și azi, ne chinuim să ne târâm. Asta facem și, din păcate, continăm să ne complacem. Pentru cine, dar, mai ales, pentru ce ? Dacă stăm să ne întrebăm, oare, chiar ne face nouă plăcere ? Ar fi de-a dreptul monstruos de trist dacă răspunsul ar fi unul pozitiv, căci asta ar însemna că, din vastitatea asta de plăcerei, de dorințe, am lăsat mult prea multe nedescoperite, neexploatate.

Tu, ființă care ești, în toată spelndoarea ta, nu faci decât să te urâțești, să te îmbătrânești înainte de vreme, pentru că n-ai ajuns să cunoști altă metodă de a trăi. Viața asta nu se duce cu capul plecat, pe coate, trăgând de zor. Ia-ți o pauză, o meriți. Ai încercat așa, ai văzut că nu se poate, că ți-ai demonstrat că nu ai prea multe de câștigat, așa că, ajunsă aici, trage-ți răsuflarea și ia-o de la capăt. De data asta, dă dovadă că porți ceva pe umerii ăia și nu te mai îngropa de vie. Încă poți, încă mai ai timp, deci permite-ți să te reinventezi, zi cu zi, astfel încât, în fiecare seara, când mergi la culcare, tu cu tine, să te declari mulțumit(ă) de rezultatele muncii tale din ziua respectivă. În caz contrar, sfârșitul ți-e clar și previzibil: scurt, rapid și letal.

Reclame

4 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Datul din fund sau din gând e mult mai facil decât să..gândești…să iubești(să poți da de terenul unde poți vibra). Nimeni nu vrea sub supliciile astea. Supraviețuind ești strâns legat de agitație, ruda apropiată dar alienată a simțirii/feelingului. Plus că nimeni nu te ceartă. Toți te vor ai lor. 🙂

  • Cine sunt eu să (mă) le refuz lor asemenea . . . vibrații ?! 😛
   ps: missed you, darling 🙂

 2. serios?
  n-am simțit nicio vibraționare…de amplitudine co pilăroasă până la mine aici, în sud. 😀

  • Veșnica problemă: sincronizarea 😛 we shall see what we can do about this 😛 meanwhile :*


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: