Ceasul care te trezeste prin orgasm

4 decembrie 2013 la 10:38 am | Publicat în Diverse | 6 comentarii
Etichete: , , ,

Little_Rooster_6_grande (1)

thx

Seara, amânăm prea mult timp somnul, iar dimineața, regretăm. Stăm prea mult treji, iar, atunci când, în mod normal, ar trebui să fim sus, gata de acțiune, amânăm alarma și ea pare inamicul nostru cel mai încăpățânat. De-a lungul timpului am ajuns să dezvoltăm tot felul de tehnici pentru a păcăli alarma, doar în vederea prețioaselor ”încă 5 minute”.

De fapt, nu facem decât să ne mințim singuri, să ne furăm singuri din odihnă, căci timpul nu a fost și nu va fi niciodată răbdător cu noi. Indiferent de doleanțele noastre, el  va continua să curgă, așa cum a făcut-o ieri, așa cum o va face și mâine, cu sau fără noi în pat, ori în trafic, disperați în trafic că vom întârzia la muncă, la interviu sau la întâlnire.

Se știe că doamnelor le ia cam multișor să se pregătească, în special dimineața, când sunt mai morocănoase ca mama cea rea a Albei ca Zăpadă. Pentru a nu ieși cu adevărata față în lume, una nu tocmai prea agreabilă, care ar trăda mult prea multe, damele se spoiesc cu fel de fel de chimicale, ori pretențioasele produse cosmetice bio, ca, mai apoi, să arate scoase ca din cutie, gata de dat piept cu lumea. Piept care, de altfel, trebuie și el pregătit, pentru a fi evidențiat într-o asemenea manieră încât să completeze ținuta, ce nu se alege nici ea singură.

Oricum, fără a insista prea mult asupra pregătirilor de dimineață din rutina unei femei cochete, cum deja știți cu toții în mare cam ce presupune acest adevărat ritual, am o veste bună, care va face fericite multe doamne și domnișoare. Astfel, începând de azi, nu trebuie să vă mai îngroziți de trezitul de dimineață, nici să urâți acest moment al zilei. Ba din contră, dimineața va deveni preferata voastră, chiar dacă alarma va continua să sune zilnic.

Ceasul deșteptător care trezește femeile prin orgasm, foarte curând, va deveni gadgetul cel mai râvnit de către doamne și domnișoare. The Little Rooster, creat de către Tony Maggs, este conceput pe baza vibrațiilor, care, crescând treptat în intensitate, induc plăcerea matinală a doamnelor și stimulează libidoul acestora, determinându-le pe femei să pășească mai încrezătoare și mai binedispuse în lunga zi ce va urma. Odată plasat pe lenjeria intimă, dispozitivul digital nu va deranja, ba mai mult, producătorii susțin că, după câteva secunde, purtătoarele vor și uita că este acolo, astfel că nu crează vreun disconfort. Evident, la fel ca o alarmă normală, ceasul atașat lenjeriei intime trebuie programat, fiind unui digital, care se poate și  reîncarca, iar prețul, având în vedere plăcerea conferită și regularitatea ei, este unul relativ modic, de cca 69 $.

Reclame

6 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Promit ca de maine voi face sex in fiecare dimineata cu prietena-mea :))

    • It’s a must !!! Altfel riști să fii înlocuit de, vezi bine, un gadget 😀

  2. cred ca o sa le lanseze in visare mai profunda cand incepe sa vibreze !

    • Depinde de ce visa înainte de a începe vibrațiile 😀

  3. Deosebit acest pont, sunt fericit ca l-am remarcat si citit. Multumesc pentru un subiect aparte ce poseda trebuinta de bunavointa.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: