Dezbracă-te, să te văd !

2 decembrie 2013 la 6:52 pm | Publicat în Personal | 7 comentarii
Etichete: , , , ,

527053_230975867052859_1267017466_n

Mă uimește și mă stârnește deopotrivă felul tău de a mi te revela. Mă intrigă de-a dreptul ușurința cu care te prezinți, cu care te lași gol în fața mea. N-ai nicio reținere și nu dai semne că te-ai menaja în vreun fel. La tine, totul e atât de natural. Nu-ți faci griji că te-aș putea răni, că aș putea folosi ceea ce-mi zici împotriva ta. Departe de tine gândul ăsta. Pari atât de inocent în viclenia ta, încât, preț de o secundă, aproape am riscat să mă las sedusă. Pe când să mă prinzi îm mreaja ta, ceva instinctiv a încolțit în mine și rapid am depistat jocul tău. Nu știu cum am putut uita că, într-un anume ”cândva”, jucam și eu rolul ăsta, în cu totul alt context, alte ipostaze, cu alte personaje.

Totuși, în simplitatea ta, continui să mă atragi. Ceva mă face să (te) vreau mai mult, să (te) doresc mai tare, mai cu ardoare. Nu, nu doare, însă această dulce chinuială îmi menține mintea trează, chiar dacă, noaptea, visele o iau razna și, din păcate, tu nu te regăsești printre ele. Evident, nu te voi răni cu asta, nu-ți voi spune niciodată cu cine mă delectez eu noaptea, deși eu știu că tu speri ca acela să fii (doar) tu. E suficient pentru moment să-mi consumi minutele, orele din zi, noaptea, te rog, mai lasă-mi-o, lasă-mi-o mie, sau lor, cei care au mai mare nevoie de ea, de mine, decât tine, sau noi.

Acum, că nu mai ai niciun secret de dezvelit, acum, că apari în fața mea așa cum ești tu, pari atât de drăguț și de simpatic, încât chiar îmi vine să te iau de mână și să te trag după mine. Despre mine se spune că sunt Mama Tuturor Răniților, că pe toți îi culeg și-i duc cu mine, acasă. Pe tine, pe tine nu aș avea de ce să te oblojesc, pentru că ție, ție nu ți-am făcut nimic . . . încă. Cu toate astea însă, tu ai ceva prețios în tine. Încă n-am reușit să văd sau să înțeleg ce, dar prefer să mai amân, de frică să nu spulber vraja asta dintre noi și să te găsesc mai apoi banal, comun, căci mi-aș pierde cu o prea mare ușurință interesul și nu vreau asta, nu acum.

7 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Foarte frumos….

    • Sper ca rândurile de mai sus să fi răscolit și frumosul din tine, Isa. 🙂

  2. O mică devoratoare :))

  3. Nu stie nimeni ce secrete ascunde noaptea 🙂

    Frumos scris!


Lasă un comentariu

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.