Incheiere de an – pregatiri pentru 2014

1 decembrie 2013 la 7:49 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Un comentariu
Etichete: , , , , ,

946630_219028394915988_901702605_n

La final de 2013, nu ne dezmintem și rămânem tot cu planurile noastre, cu ideile pe care vrem cu orice preț să le punem în aplicare, în vederea concretizării visurilor ce ne-au încercat de-a lungul anului. Dorind cu orice preț să nu părăsim acest an , care se apropie de sfârșit cu pași repezi, cu un sentiment general de neîmplinire, nu vrem să rămânem cu prea mari restanțe, așa că ne grăbim să ne încheiem rapid socotelile, să punem la cale ceea ce va debuta încă în perioada imediat următoare, la început de 2014, noul an care se anunță a fi foarte promițător din toate punctele de vedere.

Cum chestiunile importante, cantitativ, dar mai ales calitativ, necesită timp, pentru gândire, pentru decidere și, mai ales, pentru organizare, cu pixul în mână, așternem pe hârtie completarea a ceea ce ne place să numim americănește ”To do list”. Având în vedere că șirul este foarte lung, tindem să ne pierdem în detalii, să uităm din vedere ceea ce este cu adevărat important, motiv pentru care, cel mai adesea, ne demoralizăm rapid și parcă, parcă batem în retragere. Din fericire însă, cu gândul la sărbătorile de iarnă, conștientizăm că ne așteaptă o pauză, o gură de respiro de la toate problemele, reale sau nu, care încolțesc în mintea noastră la orice oră din zi și din noapte.

Înainte de a ne putea bucura în liniște de vacanța binemeritată, totuși, trebuie să finalizăm unele mici detalii care, odată amânate și nesoluționate, s-ar putea transforma în probleme manjore, care, mai apoi, nu prea și-ar găsi rezolvarea cu rapiditatea dorită de noi. De exemplu, luând în considerare la modul cel mai concret posibilitatea întocmirii unei nunți, de început, după ce mireasa a răspuns afirmativ întrebării întrebătoare a mirelui, trebuie să vedem care sunt opțiunile de pe piață la capitolul ”restaurante nunti”. Cum calendarele localurilor sunt și așa arhipline, cu agendele ocupate încă cu mult timp înainte, trebuie să urgentăm un pic studierea pieței și să ne hotărâm în timp util și să ne decidem care ar fi cea mai bună ofertă pentru noi.

Odată rezervată sala, toate ulterioarele pregătiri vor decurge parcă de la sine, căci avem măcar siguranța nunta va avea o locație, un loc unde oamenii să vină, să se simtă bine alături de miri, să-i cinstească și să-i sărbătorească pe aceștia din urmă. Astfel, fie că apelați la un organizator de nunți, sau vă ocupați chiar dvs. de aceste chestiuni mai puțin plăcute pentru oamenii ocupați cu iubirea, cu fructificarea ei, indiferent de ce ați alege, trebuie să aveți în vedere ca sala de nuntă să aiba o capacitate potrivită pentru persoanele care vreți să vă fie martori ai încununării oficiale a uniunii dintre viitorii tineri căsătoriți.

De îndată ce veți scăpa de această grijă, cel puțin pentru moment, până la debutul lui 2014, aveți certitudinea că veți intra cu dreptul în Noul An, cu sufletul ușurat de povara unui gând care s-ar fi putut să vă bântuie chiar la cumpăna dintre ani. Oricum ați privi lucrurile, amânarea lor nu este una deloc benefică, motiv pentru care trebuie profitat deorice șansă ce se ivește, chiar dacă asta poate însemna să primiți o facilitatea în urma renunțării, respectiv contramandării unei alte nunți.

Reclame

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Nice! Un articol foarte frumos.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: