Cauti loc de munca ?

20 noiembrie 2013 la 12:32 am | Publicat în RECOMANDĂRI | 3 comentarii
Etichete: , , , ,

slide1

Tinerele din ziua de azi, în plină ascensiune pe plan profesional, cel mai adesea, sunt dezorientate și nu întrezăresc nicio portiță de unde să apară vreo oportunitate de afirmare și pentru ele. Sătule să se tot izbească de refuzurile nejustificate ale angajatorilor, se descurajează singure, încă din start, chiar preliminar întrebărilor de la interviul pentru jobul dorit. Oricât ar încerca familia, apropiații și prietenii să le încurajeze, ele mereu își amintesc de ultimul telefon nereturnat din partea secretariatului firmei angajatoare, pe care-l percep ca pe un real eșec, unul hotărâtor, de parcă ar primul din lungul șir ce va urma.

Cu toate astea, foarte emancipate, domnișoarele doresc să facă ceva care să conteze, care să le aducă în atenția tuturor, pentru ca cei din jur să poată să le admire, să vadă cât sunt ele de capabile, de dotate intelectual și de descurcărețe. Vor să-și demonstreze asta, mai întâi de toate, lor, apoi, părinților, care, până nu demult, le-au tot reamintit că trăiesc pe și din banii acestora. Acum, cu multe vise, și mai multe speranțe și cu o privire inocentă, ca la început de drum, sunt decise să dea piept cu viața, mai mult sau mai puțin pregătite pentru obstacolele ce se vor interpune-n calea succesului mult visat.

Multe dintre absolventele facultăților din țară, încă de pe timpul cursurilor din anii universitari, se gândesc ce alte opțiuni ar avea la dispoziție, în afară de o carieră în domeniul de pregătire. Interesându-se, află că, pe piață, cererea nu este una foarte mare, deși, la o primă vedere, pare a fi  diversificată și ușor accesibilă tinerelor talente. Din nou, fetele se descurajează, unele chiar luând în considerare abandonarea studiilor.

Totuși, oricât de sumbră li s-ar părea viața, fetele continuă să se străduiască a arăta bine, cu toate implicațiile acestei activități zilnice, care necesită multă dedicație, bun gust și bun simț. Așadar, orice stare le-ar încerca, fetele se îngrijesc de ele însele, se machiază, se coafează, se îmbracă frumos și ies în oraș, cu prietenii, pentru a se bucura de timpul lor liber într-o companie plăcută. Dar, la urma urmei, toate aceste distracții nu se întrețin singure, deci costă, ori de unde să facă tinerele rost de finanțe, dacă nu lucrează, dacă nu au un alt venit, care să le asigure un trai stabil ?!

Deși această industrie este blamată de majoritatea oamenilor care au niște concepții nu doar prestabilite, dar și învechite, hotcamstudio videochat Bucuresti poate fi salvarea tinerelor care nu se încadrează în niciunul dintre tiparele închistate cerute de piața muncii. Putând conta pe seriozitate, legalitate și sustenabilitate din partea managerilor firmei anterior menționate, precum și a colectivului foarte sociabil și tânăr, doritoarele se pot interesa, și doar din pură curiozitate, pentru a lua contact cu o lume la care nu mulți au acces, având în vedere că se autocondiționează, respectiv limitează, de normele mult prea rigide ale pudorii, ale aparențelor, dar, din păcate, nu și ale esențelor.

Reclame

3 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Asta da munca, sa te dezbraci pentru toti labagiii de pe internet….

    Sa urasti curvele e conceptie „invechita”, zici ? E clar, esti dusa cu pluta…pacat…..

    • Nu e vorba de învechit/ă sau nu, încă NU consider că sentimentul ăsta de ură e ok, indiferent referitor la cine l-ai manifesta, indiferent de motiv(e) și cauză. Atât doar. E și ăla un job (btw, multe au CIM, deci sunt ȘI în legalitate) și fiecare suportă consecințele prorpiilor alegeri.

      • Eu ma refer mai mult la „curvele” la figurat, alea fara suflet, care au ca unic scop sa distruga suflete, alea care n-au demnitate si respect pt nimic. Le-as ucide cu mana mea pe toate


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: