Black Friday 2013, Congelatoare la preturi mici

20 noiembrie 2013 la 3:37 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

577300_450074011701738_550196745_n

În perioada aceasta, bărbații sunt cam ocupați pentru a putea fi târâți cu, după și de noi, femeile, la cumpărături. Mersul la meci, pe stadioane sau în localuri, cu băieți, la o bericică, îi ține mult prea în priză, pentru a ne mai putea satisface și nouă toanele. Oricum, de fiecare dată până acum, când programul nostru impus nu a interferat cu meciurile lor, să fim serioase, au reacționat chiar foarte ok și s-au prezentat acolo unde am avut nevoie sau nu. Pentru asta, pentru implicarea lor și datorită faptului că, la urma urmei, au și ei nevoile lor, pe care noi nu întotdeauna le înțelegem, de această dată, trebuie să facem o mică excepție și să lăsăm de la noi, să fim mai indulgente, mai puțin sâcâitoare și să ne gândim și la ce i-ar mulțumi pe ei, într-o seară în care, în schimb, noi am prefera să facem cu totul altceva.

Vom fi femeia vieții nu doar a lor, dar și a prietenilor lor în condițiile-n care, să zicem, vine o altă seară, cu un alt meci, la fel de important pentru ei ca toate cele de până acum, precum și cele ce vor urma, iar noi, bunătatea întruchipată, le vom propune ca, decât să iasă la bar, să fie nevoiți să bată drumul până acolo, fără mașină, deci cu sacrificiul  eventual al vreunuia dintre ei, care ar fi pe post de ofer, mai bine, să rămână acasă. Aici, vom face pe gazda primitoare, alimentând băieții cu toate cele trebuincioase bunei desfășurări a urmăririi meciului din confortul casei noastre. Evident, pentru asta, trebuie să ne așteptăm la o gașcă gălăgioasă, care se manifestă excesiv de câte ori jucătorii de pe teren ating mingea. Nu e chiar atât de tragic și chiar nu e supraomenesc să îi fericim pe bărbații din viața noastră cu o asemenea surpriză.

Pentru o bună servire, ca la carte, microbiștii înfocați trebuie să aibă la dispoziție toate condițiile pe care, în mod normal, le-ar fi avut la cheremul lor în diversele pub-uri pe care le frecventează ei. Semințele de floarea soarelui, berea, alunele și, cel mai important, mititeii, nu pot lipsi. Cum aprovizionarea trebuie făcută din timp, imatei.com ne vine în ajutor și ne dă idei despre ce și de unde să cumpărăm, pentru a nu intra în panică, rspectiv lipsă de idei sau de timp. Astfel, dacă ne uităm după congelatoare de Black Friday la Melarox.ro, ar fi foarte util să le și achiziționăm, pentru a răci halbele de bere, din care se vor înfrupta băieții, dar și pentru a păstra carnea la rece, să fie pregătită, numai bună de făcut pe atunci când va fi momentul în care voioșia bărbaților va atinge cote maxime, trebuind realimentați corespunzător cu mâncărică bună și  bericică rece.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: