Tachinare vindecatoare

16 noiembrie 2013 la 10:04 pm | Publicat în Poveste, Sasha | Un comentariu
Etichete: , , ,

Încerci să-ți păstrezi calmul. Te străduiești, chiar vrei să-ți iasă, dar, din păcate pentru tine, o știi bine, nu prea reușești ce ți-ai propus. Degeaba te stăpânești și încerci să îți înăbușești pornirilea alea de care te rușinezi, căci eu, de aici, le văd cum clocotesc. Ești ca o oală sub presiune și mai ai doar puțin până să răbufnești. Conștientizezi și tu că nu e ok, că, poate, nu e cea mai potrivită tehnică de abordare, mai ales când vrei să acționezi asupra mea. Orice calcul ți-ai făcut până acum, ți l-am dat peste cap, din plăcere, iar asta te scoate din sărite de fiecare dată mai febril. Din plăcere, din pură plăcere, am făcut-o, dragule, să știi !

1074_Dinner

Ți s-a spus că, pentru a cuceri femeia, pe ea pe care ți-o dorești tu, trebuie să fii într-un anume fel, să te porți în concordanță cu regulile nescrise, dar impuse. Naiv, pe vremea-n care nu prea cunoșteai tu mare lucru despre ea, despre bestia pe care vrei să o îmblânzești acum, ai crezut și ai făcut întocmai. Când, trezit singur, dimineață de dimineață, bulversat că frigul din patul tău ți-a intrat în oase, nu mai păreai atât de sigur de rolul ăsta pe care, fără să observi, ai ajuns să-l joci. De câte ori ai fost la un pas să te schimbi, să redevii adevăratul tu, au avut ei grijă să te afunde înapoi în ceva ce nu ai ajuns să stăpânești nici chiar azi.

Costumul ăsta, pe care-l îmbraci zi de zi, mi se pare prostesc, nu ți se potrivește de nicio culoare. Pentru asta, cu greu, am reușit să te conving să mă lași să ți-l dau jos. Vroiam să te cunosc, să-mi acorzi șansa de a te explora în detaliu, așa cum meritam, după toată răbdarea pe care am demonstrat-o-n jocurile cu tine.

Dur, hotărât, cu purtări precise, calculate milimetric, așa apăreai în fața lor. Aveai o imagine de protejat, iar pentru tine, ăsta era țelul suprem. Nu conta că ai îndepărtat suficiente domnișoare încât să te gândești și să-ți pui problema că e foarte probabil să n-o găsești pe aia după care tot tânjești. Nu ai meditat nici măcar o clipă la posibilitatea asta, căci ei mereu erau capabili să-ți ofere surogate la schimb. O perioadă, te amăgeai cu ele. Apoi, scârbit, le aruncai cât colo. Ele, săracele, plângeau pe la uși și se smiorcăiau de purtările tale barbare. Nu realizau că, plângându-se prietenelor lor, acestea vor fi intrigate și, ca într-o lesă imaginară, vor veni la tine, oferindu-ți-se pe tavă. Tu, practic, nici nu trebuia să faci prea multe, căci vânatul ți se așternea singur la picioare. Cu timpul, satisfacția asta a pălit, a ajuns rutină și te-a plictisit. A urmat o perioadă de interiorizare, de sărbăticire socială.

couple_dinner_large

Acum, de celaltă parte a mesei, mă privești revoltat. Nu înțelegi de ce nu mă impresionezi. Ți-ai jucat toate cărțile și tot nu m-ai dat gata. Cât tupeu, ce cutezanță ! Te gândești că, poate, aș juca pe două fronturi, iar tu, acum, ești doar un mic deliciu pe care, din când în când, mi-l mai permit pentru orgoliul meu. Nu, nu e așa. Ești frumos, ești interesant, ești intrigant, dar . . . nu suficient de captivant, nu pentru mine, nu în seara asta.

Te enervezi și abia-ți poți controla grimasele. Văd pe obrazul tău proaspăt ras cum scrâșnești din dinți. Maxilarul bine conturat, proeminent, se încleștează ritmic. Nimic din ce ți-aș spune despre tine, pentru tine, n-ar fi o noutate. Despre mine, în schimb, vei descoperi cu timpul, de unul singur, căci eu nu mă feresc, n-am nimic de ascuns. Cât despre preferințele mele, nu-ți face griji, sunt cât se poate de normale, deci nu te îngrijora, te-ai încadra perfect în tipar, cu condiția să mai lași din îngânfarea aia, care, oricum, știm amândoi că nici nu-i naturală, nici nu ți se potrivește.

sasha signature

Reclame

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Buna ziua,
    Va deranjez pentru doua minute venind la d-voastra cu rugamintea de a posta cateva randuri despre mine.Am nevoie de sprijinul d-voastra pentru a trece peste acest obstacol care a venit in viata mea acum o luna de zile.Mai multe detalii despre mine le gasiti pe pagina de blog:http://nicupavil.blogspot.ro/ sau pe pagina de facebook:https://www.facebook.com/NicuPavil?ref=hl
    Detalii despre mine le gasiti pe adresa de blog http://nicupavil.blogspot.ro/ sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/NicuPavil?ref=hl
    Va rog frumos sa-mi lasati un mesaj pe adresa mea de e-mail:nicupavil@yahoo.com


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: