Vacanta la Disneyland

8 noiembrie 2013 la 7:39 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

disneyland

Moș Nicolae se apropie cu pași repezi și e inevitabil să-l ratăm. Mai mult, nici nu am avea cum, având în vedere că cei mici deja doar despre el vorbesc și se sfătuiesc ce scrisoare să-i compună, care să-l ademenească, doar, doar o veni mai repede taman la ei. Bucuria celor mici este cea mai importantă pentru noi, indiferent de natura relației noastre cu prichindeii. Astfel, ne topim la fiecare mutriță pe care ei o fac, conștienți totuși că ei sunt cei mai buni manipulatori, chiar și atunci când nu au intenția de a-și propune asta.

Mereu inventivi în privința surprinzelor cu care să-i bucurăm pe cei mici, suntem într-o continuă căutare de noi idei în legătură cu viitoarele vacanțe, după care tânjim și pe care abia le așteptăm. Ne este dor de puțin timp cu familia, departe de telefoanele sâcâitoare ale șefilor, sau de colegii enervanți, care, fac cu fac, și ne tot pasează nouă munca lor. Avem nevoie și noi de puțină detașare de normalitate și de tot ceea ce înseamnă rigiditatea asta cotidiană, cu care, vrem nu vrem, trebuie să ne confruntăm zinic, indiferent de mediul de activitate.

Hainele se deteriorează. Le rămân mici și apoi, dacă nu se dau mai departe, se aruncă. Jucăriile-s efemere, se plictisesc rapid de ele, norocoși fiind că le aibă, căci noi, cei mari, ne străduim să fie așa. Dulciurile fac mai mult rău decât bine. Oricum, zilnic, au parte și din astea din beșșug, uneori prea mult. Aflați încă la o vârstă prea fragedă pentru a-i cadori cu obiecte cae să conteze pentru ei, să aibă impactul emoțional sconat de către noi, ne vedem obligați să ne adaptăm anișorilor lor. Pentru asta, trebuie să scotocim în cutiuța cu idei, cu prețuri bune și cu ocazii de nerefuzat, așa încât să le construim amintiri, care cu siguranță vor dăinui și pe parcursul anilor, odată cu trecerea timpului peste noi.

Așadar, pentru deliciul celor mici (și nu numai), putem merge la Disney Land prin agentia Murat Turism. În felul acesta, copiii vor avea ocazia să petreacă timp de calitate alături de personajele pe care le îndrăgesc atât de mult și pe care, până acum, nu au avut ocazia să le cunoască decât din desene sau din cărți. Chiar și adulții vor avea șansă să facă o mică întoarcere în universul copilăriei, de care le este atât de dor, să uite de toate seriozitățile maturității și să se simtă în largul lor, alături de cei mici, care sunt cel mai bun exemplu de naturalețe și spontaneitate. Dacă am reușit să te pun pe gânduri, să te fac să-ți dorești clipe inedite alături de familie, descarcă oferta Disney Land de aici.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: