Incaltaminte toamna 2013

8 noiembrie 2013 la 6:03 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

incaltaminte eleganta pentru dama si barbati

Tânjim după zilele călduroase de vară și încă nu ne-am împăcat cu gândul că trebuie să se mai rotască puțin sezoanele înainte de a ne afișa din nou în rochiile noastre viu colorate și sandăluțele preferate care, momentan, zac acolo undeva, uitate, neglijate și abandonate. Cu toate că, în inconștiența noastră copilărească, mai bine zis, încăpățânarea crasă, continuăm să purtăm din când în când măcar o pereche de balerini, nu pricepem că nu se mai poate. Degeaba ne îndârjim, căci vom fi răpuse de boala care se va infiltra încet, dar sigur în oasele noastre. Trebuie să înțelegem că, de acum, temperaturile nu vor mai crește, soarele nu ne va mai încălzi așa cum o făcea, ba dn contră, el  va păli, razele lui își vor pierde din intensitate și va fi o adevărată încântare atunci când, rareori, ni se va mai arăta în întreaga lui splendoare.

Temperaturile scăzute de afară, fie că vrem, fie că nu, ne obligă să ne îmbrăcăm, să luăm ceva haine în plus pe noi, iar, mai încolo, când frigul va veni și nu va mai pleca, fularul, mănușile și căciula vor fi un must înainte de a ieși din casă. Nu are niciun rost să ne ferim de aceste piese vestimentare, căci ele sunt la mare căutare în zilele noastre, fiecare purtător sau purtătoare măiestrindu-se în alegerile pe care le face în materie de fashion. Cu cât se potrivesc mai bine și sunt mai accesorizate, desigur, cu mult bun gust și simț, ele vor crea o impresie generală plăcută, pentru care cel sau cea care le poartă va fi apreciat de toți privitorii vigilenți.

Mai întâit de toate, cu toții știm că frigul ne cuprinde prima dată la picioare. Astfel, extremitățile corpului trebuie să fie protejate, pentru a nu ne crea disponfort într-ale mișcării. Pentru asta, putem lua în considerare cizme imblanite de tip UGG. La mare căutare, aceste cizmulițe sunt foarte dorite, dovadă fiind numărul mare și încă în creștere de vânzări. Criticii modei spun că cizmele UGG nu sunt doar foarte comode și călduroase, ci și stylish, astfel că, potrivindu-se la mai multe ținute, alături de diferite accesorii de toate tipurile, mereu vor realiza o ținută șic, care să epateze într-o manieră plăcută.

Oricum, știind cât de capricioasă este toamna ca anotimp, cu multele și bruștele ei schimbări neașteptate, ar trebui să ne gândim și la ghete din silicon, pentru zilele ploioase și mocirloase. Cizmulițele UGG sunt cam prtențioase, ce e drept, așa că nu vrem să le deteriorăm și să prezinte prea devreme semne de uzură, motiv pentru care putem recurge la cizmele, respectiv ghetele din silicon, apelând la ele pentru a ne scoate din impasul umed și noroios de pe străzile orașului.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: