Anvelope de iarna ieftine

8 noiembrie 2013 la 5:33 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

De când cu ultimele amenințări meteo, șoferii de pretutindeni se îngrijorează de condițiile nefavorabile care, cât de curând, vor împiedica buna defășurare a traficului rutier. Având deja experiență similară în astfel de condiții, fiecare dintre ei se gândește cum ar fi mai bine să își echipeze mașina pentru sezonul de iarnă, cu scopul de a trece cu bine peste zilele geroase. Mai mult, radiatorul și carburatorul deja încep să tușească, încă de la primele adieri de frig, lucru care îi pune în mare încurcătură pe conducători, nedorindu-și să înnopteze în mod forțat în diferite locuri străine, doar din cauză că mașina ar putea ceda, nefiind îngrijită în mod corespunzător.

anvelope de iarna ieftine

Diminețile vor fi iar mai avenoioase, asta-n condițiile-n care, înainte de plecare la drum, conducătorii auto vor trebui să iasă în frig, să dea o cheie mașinii, să-i dea puțintel timp până să se dezmorțească și să binevoiască a purcede spre destinație. Mai ceva ca de o femeie, șoferii se roagă de bijuteria lor, de ea, de mașină, să nu-i lase la greu, să fie cuminte, să păstreze relația la fel de bună ca până acum. Pentru asta, ei, la fel, tot ca unei dame, îi promit tot ce poate fi mai atrăgător în matrie de componente și accesorii auto. Totuși, când lucrurile nu merg așa cum ar trebui, așa cum ar spera ei, șoferii-și pierd controlul, nu, nu cel al volanului, ci cel al sinelui și încep să o neglijeze. Imediat, autoturismul se autosesizează și, la rândul său, îi dezamăgește pe proprietarii auto.

Pentru ca deplasările să meragă ca pe roate, atât la propriu, cât și la figurat, din ce în ce mai mulți șoferi se gândesc la anvelope de iarnă dunlop. Luând în considerare această opțiune viabilă, preconizează ei că ajungerea la destinații va fi nu doar scurtată, dar vor călători în siguranță, fără stress, fără a-și face probleme că vor trebui să facă numeroase opriri. Asigurându-se din timp, anticipând, nu se vor confrunta cu impedimente majore, tocmai pentru că și-au luat măsuri de precauție atunci când alții au preferat să se zgârcească, să amâne inevitabilul și anume să-și echipeze mașina de iarnă.

Cât despre anvelope camioane, nici eu nu sunt neglijate în această perioadă a anului, așa că prin stațiile camionagiilor se aud numeroase discuții, sfaturi, păreri despre cele mai bune oferte la prețuri promoționae. Fiecare camionagiu încearcă să scutească timp, resurse și nervi, pe care le-ar pierde în condițiile-n care, neechipat, ar rămâne pe drumuri, înzăpezit, în frig și fără hrană și apă. Pentru asta, nu doar că diagrama lui ar fi total dată peste cap, dar asta ar însemna și o discuție ulterioară cu șeful, care nu se preconizează a fi una prea cordială.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: