Electricianul – omul bun la toate, un ”must” la casa omului

6 Noiembrie 2013 la 12:07 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

Electrician 1

În cele mai nepotrivite momente, rețeaua electrică alege să te dezamăgească. Fix când, credeai tu, motivarea ta va atinge cote absolute, și, în cele din urmă, vei reuși totuși să te mobilizezi, să faci ce ți-ai propus, vei  realiza că, într-adevăr, scuza perfectă, conform căreia nu totul ține de tine, era și este încă un alt mit demonstrat a fi adevărat. Astfel, electricitatea se simte foarte jovială și te alege taman pe tine pentru a se juca cu nervii tăi și cu, până la urmă, deadline-urile ce te presează sistematic, constant, dar sigur.

Toată lumea, cu mic cu mare, ște că majoritatea temelor, a proiectelor, a task-urilor ce urmează a fi predate, se realizează cu o zi înainte, cel mai adesea, în chiar noaptea diaintea predării. Nicio noutate în faptul că, de azi până mâine, adică până la depunerea hârțogăriei, respectiv a livrării ei internautice, de fapt, mai sunt exact trei zile: seara asta, la noapte și mâine dimineață.

Paradoxal, lucrurile chiar așa stau. Dacă nu credeți, îi puteți întreba pe studenți, ei știu cel mai bine cum, noaptea, timpul se dilată și, cu toate că nu-l prea poți lungi după bunul plac, într-un final, mai spre dimineață, undeva după 6 a.m, lucrurile se așează, deși tu, cel care ai butonat toată noaptea, ești rupt de foame, de somn și ai prea mult fum îmbibat în ochi, ceea ce te determină să mergi direct la examen, fără a-ți mai păsa măcar că, la cum arăți, nu corespunzi deloc cu poza din buletin.

Pe femei, când le apucă hărnicia, când își propun ele să facă lună și bec casă, în tentativa lor, eșuată de altfel încă din start, de a-și impresiona bărbatul și soacra, parcă cineva le pune gând rău. Pentru asta, înainte de a-și asorta șorțulețul sexy cu carcasa aspiratorului, ori cordeluța de mătase cu furtunelul alb al mașinii de spălat, ceva nu merge bine și acel ”ceva” este, în concret, un impediment din categoria ”deranjamente electrice”. Astfel, înainte să fie prea târziu, atunci când sesizați chiar și o minoră neregularitate la sistemul dvs. electric, pentru masuratori si verificari pram, apelați cu încredere la electricieni specialiști, autorizați în domeniu, care să facă lucrurile să meargă, așa cum vă doriți dvs.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: