Calendar foto personalizat – poze copii

18 Octombrie 2013 la 1:23 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

Nu întotdeauna avem timpul necesar pentru copiii noștri. Chiar dacă asta ne mâhnește amarnic, realitatea nu ne permite să fim mereu acolo unde ne-am dori. Oricâte  sacrificii am face în acest sens, niciodată nu sunt de ajuns. Astfel, frustrările se acumulează, iar peste ele aplicăm un pansament al scuzelor, cu care ne amăgim atât pe noi, cât și pe micuții noștri.

mini-album-sweet-girl-2

Le promitem celor mici că ne vom grăbi de la slujbă, că vom ajunge la timp să ne jucăm împreună, să le citim o poveste înainte de culcare. Ei deja s-au obișnuit că mami sau tati are intenții bune, dar că nu întotdeauna se poate ține de promisiuni. Morocănoși, micuții sunt încă prea prinși de viața lor pe care o extrapolează cu orice ocazie, oricât de minoră ar fi ea. Au impresia că-s neiubiți, că nu sunt suficient de cuminți pentru a-și atrage părinții acasă, lângă ei. Ne doare cumplit această vină ce ne apasă, dar tragem la propriu de noi pentru bani, pentru a avea posibilitatea de a le asigura copiilor noștri tot ceea ce își doresc. Totuși, cu ce preț acest sacrificiu ?!

Târziu în noapte, rămași peste program la serviciu, regretăm locul în care ne aflăm, iar cu gândul ne învelim îngerașul înainte de culcare. Ne-am dori foarte mult ca, în schimb, să fim acasă, cu familia, decât îngropați între vrafuri de dosare, care nu se vor rezolva singure până dimineață. Ne promitem de fiecare dată că ne vom revanșa, că nu vom mai permite să se repete acest scenariu. Ca parinți, suntem cei mai mari mincinoși, încă din start, căci știm că nu putem să controlăm toanele șefului sau deadline-urile care bat la ușă atuni când te aștepți mai puțin.

album-foto-colorful-trip

Drept consolare, numărăm zille, orele, minutele, secundele care ne despart de copiii noștri. Rezolvăm câte un task, apoi iar calculăm cât mai e până acasă, cât mai durează până ne vom lua din nou micuțul în brațe și vom avea timp doar pentru noi și pentru cei dragi nouă.

Pentru ca așteptarea să fie mai scurtă și mai îndulcită, www.tiparo.ro ne dă o idee minunată, cea a calendarului foto personalizat. Așa, ne vom putea uita în ochii copiilor noștri, chiar și prin fotografii. Ne vom mai stâmpăra dorul și vom regăsi motivația necesară pentru a continua, pentru a urgenta lucrările, astfel ca finalul să se apropie și noi să ajungem în timp util acasă, unde să avem șansa de a salva ceea ce mai e de recuperat din ziua copilului nostru. Mai mult, am găsit chiar și un site care îți indică pașii pe care trebuie să îi faci pentru a intra în posesia calendarului foto. am vazut interviul de pe acest site.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: