Workshop unghii profesionale

16 Octombrie 2013 la 12:15 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , ,

Atente, grijuliii cu imagina lor, cu felul în care sunt percepue, femeile se îngrijesc în detaliul de micile retușuri pe care le au de făcut din dorința de a se apropia de întruchiparea, zic ele, perfecțiunii. Astfel, ele încep cu unghiile, continuând apoi cu celelalte aspecte importante pe care le au de pus la punct înainte de a ieși în ”lumea bună” și de a-și etala calitățile.

În cele ce urmează, am de făcut un anunț de interes general, dar doamnele vor fi cu siguranță cele mai interesate de cele ce se vor discuta azi.

acvarel

Pasionatele și doritoarele de perfecționare într-ale manichiurii, ale unghiilor profesionale, vor fi azi în culmea încântării, căci în București, pe 8 noiembrie 2013, între orele 10-16, Reform Of Beauty SRL, ne invită pe toți și pe toate să participăm la un seminar prezentat de Valentina Denisenko. Reprezentantă a brand-ului Reform A Nails System. 

Valentina este, mai întâi de toate, o femeie excepțională, de la care cu toate avem multe de învățat, și nu doar despre modele de unghii false. Femeie, soție și mamă, Valentina pune pe primul plan familia, despre care spune că, pentru ea, este cea mai importantă. Cu aceeași seriozitate își tratează și munca, lucru de care toată lumea se va putea convinge dacă va participa la workshop-ul amintit. Invitația Ramonei Duna, conducătoarea Reform of Beauty România, nu s-a lăsat mult așteptată, astfel că ucraineanca Valentina și-a exprimat în mod deschis plăcerea de a veni la noi în țară și de a-și împărtăși secretele cu româncele ce vor fi dispuse să învețe de la ea anumite tehnici, trucuri și secrete pe care le va dezvolta pe parcursul orelor de seminar.

 

27 4155

Participantele la seminat, la finalul acestuia, vor primi un Certificat de Participare, care, evident, va fi semnat de maestra Valentina Denisenko. În vederea obținerii acestuia, în prealabil, trebuie rezervat, respectiv ocupat un loc la acest seminar, pentru care se vor percepe 200 lei. În schimb, pentru această sumă modică, participantele vor primi un Voucher, echivalentul banilor plătiți, cu care vor putea achiziționa produse RefomA Nails în ziua cursului.

Cele interesate, sunt sfătuite să se grăbească, căci, cum era și de așteptat, înscrierile la acest workshop sunt în limita locurilor disponibile. Dacă încă nu sunteți convinse că veți putea lua parte la ceva extraordinar, aflați că, în perioada 9-10 Noiembrie 2013, în intervalul orar 10-18, va avea loc ȘI un Curs de gel și aquarell art. La fel, și acesta se va desfășura sub atenta supraveghere a Valentinei Danisenko, care le va acorda tuturor participanților un Certificat de absolvire din partea Academiei Danisenko.

PS:  odată cu achitarea a 50% din valoarea cursului, puteți considera confirmată rezervarea locului. Pentru mai multe detalii, apelați 0757.645.218

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: