Urlând la lună

8 octombrie 2013 la 2:21 am | Publicat în Personal, Poveste | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

61156_216700261815468_502373248_n

În cele din urmă, a venit. Știai că va veni, așa face mereu. Mizai pe asta și ai câștigat, ai făcut-o din nou. Ești mai fericit cu ceva ? Ai reușit să îți demonstrezi ce ? De ce joci jocuri de copii, când ai în mâinile tale un suflet de femeie ?

La ce ai tu acum, poate nu ai sperat vreodată să cutezi a visa. Totuși, în nesăbuința care ți-a curpins mințile, ai reușit cumva, într-un fel nici de tine știut, să (te) pierzi, odată cu tot ce putea fi frumos.

Ai preferat să joci la cacealma, să o testezi, să vezi până unde va putea duce. Iar ea, încăpățânată, pentru tine, s-a forțat mereu, s-a împins de una singură atunci când aștepta susținerea ta. Tu însă, n-ai fost de găsit, deși te căuta noapte de noapte, cu un patos care se întețea la fiecare atingere înfrigurată a disperării chinuitoare.

Cum tu, vanitosule, te-ai lăsat așteptat, a făcut ea pas după pas, până într-acolo încât vă mai despărțea doar o răsuflare. . .

O ai acolo, lângă tine, o simți așa cum n-ai mai făcut-o până acum. Dar, în fond, ce-ți e ție dat să simți acum ?! Să fie oare aceeași ea, cea care ți se dăruia mereu ? Sau, acum, să-ți prezinte un alt fel de ea, pe care, mărturisești pofticios, abia aștepți să o studiezi ?

Constanța schimbării, aceeași ea, mereu alta, tot pentru tine, în fiecare ceas din miez de zi și din noapte, mereu tulbure, ca o mare învolburată, cu spume ce te îmbie s-o cuprinzi, s-o pătrunzi și s-o agiți continuu, continuu . . .

Acum, ea urlă în surdină. Dar tu, tu nu poți să o auzi, căci nu-i mai cunoști glasul, deși te caută de atât amar de vreme. Cândva, vă înțelegeați în limbi doar de voi știute. Acum, fiecare-și are propriul tâng, pe care-l stinge încet, încet în gând . . .

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: