Credit auto

6 octombrie 2013 la 10:46 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Un comentariu
Etichete: , , ,

Zilnic zburăm dintr-un colț al orașului în altul. Rapiditatea trebuie să fie marele nostru atuu în jungla de beton în care suntem nevoiți să conviețuim alături de ceilalți ”maratoniști” ai vieții. Tocmai de aceea, trebuie să găsim un mod în care să ne deplasăm în timp util și să  cuprindem cât mai multe destinații din agenda noastră zilnică. Fie că  vrem, fie că nu, pe tot acest traseu, vom fi nevoiți să ne confruntăm și cu traficul infernal, la pachet cu frigul de afară, căci nici măcar vremea nu ține cu noi, în  special când suntem în întârziere.

car-loans-for-people-with-bad-credit

Nu ai bani de taxi? Transportul în comun este prea aglomerat? Nu ți-ai luat mașină cu tot cu șofer? Nu ai vreun prieten binevoitor căruia să-i placă atât de mult compania ta, încât să facă pe șoferul?

Dacă răspunsul la aceste întrebări, măcar la una dintre ele, este un mare NU, atunci e cazul să îți reanalizezi opțiunile și să faci în așa fel încât să te descurci mai bine pe viitor. De ce? Pentru că nimănui nu-i pasă de timpul tău de deplasare. Oamenii te vor și ei te vreau acolo și fix atunci. Punct. Restul, sunt doar explicații, cu care să te reconfortezi tu în timp ce stai blocat în trafic, cu gândul la întrevederea ce tocmai ai ratat-o din pricina că nu ai o mașină a ta, pe care să o conduci și să o comanzi după bunele tale…pedale.

O mașină, prima sau chiar una nouă, ce vis frumos. El poate prinde contur, să se materializeze în cotidianul tău. Nu ai bugetul necesar unei asemenea achiziții? Nicio problemă, nimic mai simplu. Te poți gândi la modul cel mai serios la un credit. Ce fel de credit? Un credit  auto, contractul care-ți generează automat banii în cont, cu care vei putea să-ți cumperi mașina dorită, a cărui proprietar să fii chiar tu, nu ca în cazul leasingulului.

Reclame

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Creditul Auto Formula BT de la Banca Transilvania se acorda pentru achizitonarea de masini noi sau second hand, atat de la un dealer autorizat, cat si de la o persoana fizica.
    Perioada maxima de acordare este de 5 ani….si imi pare cel mai bun!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: