Black Friday 2013 – promotii si reduceri

2 octombrie 2013 la 11:33 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , ,

Anul acesta, mai ceva ca-n toți ceilalți precedenți, am fost luați prin surprindere de vreme de afară. Nici măcar nu am avut timp să ne pregătim sifonierul pentru sezonul rece. Prin pregătirea asta, nu mă refer strict la scosul hăinuțelor subțiri,  de vară, respectiv pusul în locul lor a celor mai groase, potrivite anotimpului rece.

Toamna nu prea a fost miloasă cu noi, iar pe unii i-a ocolit cu stoicism, trimițând-o-n locul ei pe sora mai aprigă, iarna. A se vedea în acest sens toate localitățile-n care oamenii străbat străzile prin zăpadă. Ne-am trezit așadar aproape în șlapi și am întâmpinat frigul de afară cu pielea la vedere. Automat, prietenele noastre cele mai bune au devenit antibioticele. Cărțile, dragele de ele, ne-au fost mereu alături, la un ceai cald, plin cu vitamina C și ăla.

Acum, că suntem nevoiți să ne petrecem mai mult timp în casă, ne doare sufletul când visăm cu ochii deschiși la atâtea articole vestimentare pe care nu avem de unde să le luăm, pentru că sunt prea scumpe, neacoperind bugetul nostru. Și uite așa, stăm și tânjim cu jind la gândul că, într-o zi, totuși, poate, poate vom avea mai mult noroc și vom putea să ne punem în aplicare toate creațiile care, momentan, există doar în mintea noastră artistică.

black friday 2013

Dacă pe noi înșine nu am apucat să ne pregătim de sezonul rece, casa cu siguranță nu a primit mai multă atenție din partea noastră. Din acest motiv, la fel ca noi, stă și ea goală, în așteptarea unor noi lucruțoare care să o populeze și care, pentru noi, să ne facilizteze existența. Stăm deci în așteptare. Sperăm zilnic. Dar, la ce ?! Pe cine sau pe ce așteptăm ? Pentru a nu mai prelungi suspansul, vă anunț cu mare drag că, anul acesta, pe 29 noiembrie 2013, veți avea ocazia să vă răsfățați așa cum n-ai mai făcut-o de ceva vreme bună !

Black Friday 2013 vă invită să vă împliniți dorințele, trecând pragurile magazinelor partenere. Dacă exercițiul fizic nu prea este pe placul dvs., nu e nicio problemă, site-urile magazinelor respective fiind actualizate în timp util, tot pentru dvs. și pentru confortul pe care, în mod vădit, îl prețuiți atât de mult. Criticați de faptul că produsele s-au cumpărat într-un timp record, organizatorii Black Friday au suplimentat stocurile, punând acum la dispoziția clienților și mai multe produse, care de abia așteaptă să fie ”înfiate” de familia dvs., de la mic la mare.

Reduceri ? Le vrei ? Le vânezi de mult timp ? Chiar ți le dorești ? Acum  e momentul ! Acum e șansa ta ! Cadorisește-te, meriți, asigură-te că-ți iei ceva frumos, pe gustul tău, care să-ți îndulcească așteptarea până la viitoarele reduceri ! Fă-ți încă de pe acum o listă a chestiuțelor pe care ți-ar plăcea să le ai. Prioritizează-le și fă-ți de cap odată ajuns/ă în magazine ! Renunță la calcule, nu mai tot socoti, nu te gândi la bani ! Vei economisi cumpărând. Pare ciudat, dar exact ăsta este efectul reducerilor de la Black Friday 2013 ! Fii pe fază, nu rata nicio promoție !

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: