Din culisele avocaturii

16 septembrie 2013 la 11:57 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , , , , , , , ,

În ziua de azi, toată lumea are un avocat, sau măcar știe pe vreunul. Nu că ar fi ceva indispensabil traiului zilnic, dar e de pus la păstrare o astfel de informație, care s-ar putea dovedi de un real folos în timp, în zilele în care soarele nu a mai răsărit de multă vreme pe strada procesomanilor.

lawyer

Avocati buni Bucuresti – ANRP Bucureşti. ANRP dosare. Plăţi ANRP. Cel mai bun cabinet avocatură Bucureşti. – Blog Eugen Titu 

Cu toții ne întrebăm care e cel mai bun  avocat, pe cine să arvonim atunci când știm sau simțim cel puțin că ne paște un litigiu ? Fugim care încotro în goana noastră nebună după noroc, șanse, care numai egale nu-s. Și atunci ? Pe care-l alegm și, mai ales, de unde știm că partea adversă, dușmanul, nu va avea unul mai bun, mai cu prestigiu, mai cu papagal ?! Cine ne poate oferi această garanție ?!

Cabinet avocat, avocat Bucuresti Titu Eugen: Site online 

Domnul de mai sus poate fi o alegere de avut în vedere în momentul în care vă aflați la stadiul căutărilor pe lista avocaților din Baroul București. Vine și se vinde, dovadă blogul dat spre câștigarea credibilității potențialilor clienți. La fel ca el, mulți alții s-au extins în ultimul timp în mediul online, căci se știe că, mai înainte de a ajunge-n faza disperată de a recurge la serviciile avocatului, românul face chiar el pe avocatul, căutând pe net diferite motive, care mai de care mai plauzibile, pe care, speră el, are impresia că le-ar putea invoca-n fața judecătorului.

 

Baroul Bucureşti. Admitere în avocatură 2013. Lista candidaţilor

Până să ajungă să viseze cu o speranță legitimă la robele îmbietoare, tinerii absolvenți ai Facultății de Drept trebuie, mai întâi de toate, să treacă cu brio examenul de barou, abia apoi putându-și aroga titulatura de avocat, stagiar și ăla.

Oricum, până la probe contrare, nu ne rămâne altceva de făcut decât să-i lăsăm să beneficieze de prezumția de nevinovăție, așa încât e de datoria noastră morală să-i credem pe cuvânt atunci când se plâng de concurența acerbă și de imposibilitatea subiectelor ce le servesc drept tematică obligatorie în vederea susținerii examenului de intrare în avocatură.

Telenovela proceselor cu băncile. Avocat: Grăbiţi judecata până nu se sinucid clienţii cu rate

La final, ca întotdeauna, clienții, veșnic nemulțumiți, chiar și atunci când sunt declarați învingători, respectiv nevinovați. De fiecare dată vor crede că s-ar fi putut mai mult, mai bine pentru ei și că, dacă tot vine vorba, ca între persoanele obișnuite cu sălile de judecată, parcă, parcă judecătorul ăla a fost prea aprig, prea răuvoitor și fără suflet. De’, din jilțul s[u, protejat de impunătoarea robă, nu simte el suferințele oamenilor de rând, nefericiții care-i cer îndurare mai evlavioși precum credincioșii care cerșesc îndurare celor văzute dar, mai ales, celor nevăzute. Cam așa și cu demiurgul autointitulat jude.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: