Electrocasnice pentru casa noua

12 septembrie 2013 la 1:29 am | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu

Dacă în articolul precedent vă vorbeam despre ce atitudine ar trebui să adoptăm în momentul în care pornim în goana noastră după apartamentele decente la prețuri rezonabile, azi am ocazia să vă prezint și obiectele care ar trebui să le avem la îndemână în orice cămin.

O casă este așadar completă în momentul în care toate cele trebuincioase au fost bifate pe lista de inventar a lucrurilor care ne fac viața mai ușoară, mai plăcută într-un mod cât mai util. Din aceste considerente, cu mare precauție, ar trebui să selecționăm acele electrocasnice care să reușească să ne aducă nivelul de trai la o cu totul altă etapă, în care să eficientizăm resursele la maximum, cu nimic de efort, ocazie cu care putem lăsa mașinăriile, noile invenții ale epocii tehnologizate în care trăim, să își facă datoria, pe scurt, să facă toată munca murdară și greoaie în locul nostru, timp în care noi ne putem petrec orele libere mult mai plăcut și mai reconfortant, căci suntem în pauza de la muncă, iar această ocazie merită sărbătorită din plin.

electrocasnice

Pentru început, cadoul nostru pentru noi înșine de casă nouă, ar trebui să fie acel aparat care ne ajută să ne integrăm în noua căsuță, așa că un umidificator ar trebui să fie prioritar pe lista noastră întocmită în vederea creării unei atmosfere Zen, cu care să ne identificăm atunci când ne reîntoarcem seara acasă. Folosul lui este unul foarte important, căci purifică aerul respirat și ne ferește de bacterii, mucegaiul nefiind permis în spațiul nostru zilnic în care ne desfășurăm activitățile împreună cu familia, prietenii și cei dragi și apropiați de sufletul nostru. În plus, el este foarte ușor de utilizat și nu necesită costuri ridicate nici pentru achiziționarea inițială, nici pentru întreținerea de pe urmă. Ba mai mult, pentru un plus de plăcere, poate fi umplut și cu uleiuri parfumate, aflându-ne cu această ocazie într-o oază de bună dispoziție, ambient plăcut mirositor, care să ne atragă să petrecem cât mai mult timp în interiorul a ceea ce noi numim nostalgic ”acasă”.

În mod evident, cu toții am conștientizat deja că un stil de viață sănătos nu presupune doar o casă pe măsură, așa că alimentația noastră trebuie să fie și ea, la rândul ei, acordată mediului de trai autoimpus.  Ne vedem așadar nevoiți a trece la următoarea etapă a căutărilor și anume cea de combine frigorifice, căci toate mâncărurile, pentru a fi păstrate cât mai bine, trebuie menținute la temperaturi scăzute, iar noi cu siguranță nu avem asemenea aparatură în noua casă, așa că trebuie să o achiziționăm într-un timp cât mai scurt posibil. Evident, lista poate continua, însă, ajunși în acest punct, dacă e să luăm în considerare și componentele de televizoare, acestea sunt absolut opționale, în funcție de preferințele fiecăruia, căci unii dintre noi sunt prea puțin interesați de cum își vor petrece serile, pentru ei contând doar că au un cămin în care să se simtă bine atunci când își invită prietenii la o seară de film, ocazie cu care oricum vor ajunge să înțeleagă pe propria piele că, într-adevăr, le trebuie și ceva aparatură de pe raionul de televizoare.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: