Rochia de seara perfecta

2 August 2013 la 4:29 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

Femeile au știut dintotdeauna ce își doresc în general de la viață, mai puțin atunci când a venit vorba de haine. Marea problemă a doamnelor a fost dușmana lor, decizia. Astfel, damele nu se pot niciodată hotărî ce să poarte, chiar dacă au suficiente obiecte vestimentare în șifonier, așa că sunt adesea pe cale să plătească pentru o haină trendy, în special o rochie noua.

Rochie-de-seara-DA60314-679x1024

Orice lady care se respectă e conștientă de faptul că doar atitudinea și șarmul ei personal nu o vor propulsa acolo unde își dorește să ajungă. Prima impresie contează enorm, iar asta o determină pe femeia preocupată de imaginea ei în societate să investească în garderoba ei, mult și nechibzuit cel mai adesea. Din dorința de a epata, își pierde orice simț al răspunderii vis-a-vis de cardul ei și taie zerourile de pe el fără milă. Așadar, pe viitor, pentru a putea economisi și pentru o carte, un nou parfum, sau un concediu la mare, recomandabil ar fi ca orice fashionistă să aibă în vedere sfaturile de mai jos atunci când urmărește a achiziționa o rochie de seară elegantă.

Materialul – punctul forte al oricărei ținute

Calitatea materialului din care este făcută rochia de seară perfectă nu se negociază ! Poți tăia din buget la orice alt aspect al ținutei, dar nu la material, căci el e baza de la care pornești a-ți construi o imagine în ochii celorlalți.

Nu toate ne permitem să cumpărăm rochii elegante de mătase sau din alte materiale scumpe, dar asta nu înseamnă că nu avem și alte opțiuni. Ținutele vaporoase, fluide, care să se potrivească cu forma corpului nostru se vor găsi întotdeauna și la prețuri mai accesibile, taman pe placul iubitului, cel care va fi încântat să se afișeze cu noi la braț.


Rochie-de-seara-DA60322-679x1024

Croiul ținutei perfecte

Oricât ne-am dori să arătăm precum divele din tabloide, trebuie să ne analizăm la rece și să admitem ceea ce nu e tocmai perfect la silueta noastră. Dacă vrem să ne alegem rochii de gala corespunzătoare, trebuie să știm că, pentru a arăta bine și a crea o impresie plăcută, ele nu trebuie să ne fie mai mari cu vreo mărime (din dorința de a economisi pentru la anul, în cazul în care ne-am îngrășa), dar nici să ne strângă. Cutele din spate sau de pe talie nu au ce căuta sub nicio formă pe ținuta noastră. Umerii nu trebuie să fie nici lăsați, nici prea bufanți. Decolteul, mai adâncit sau nu, va avea efectul scontat doar dacă vine acompaniat de un piept bine susținut, așa că mare atenție și la lenjeria pe care o alegeți !

Evenimentul – podiumul pe care urmează să defilăm

În funcție de evenimentul la care urmează să participăm, ceilalți invitați, dar și locația în sine, trebuie să fim foarte precaute dacă vrem să ieșim în evidență și să dăm dovadă de rafinament și mult bun gust.

Astfel, dacă e vorba de o petrecere în familie, gen nuntă sau botez, se poate purta o rochie laborioasa, cu multe detalii aplicate pe ea. În schimb, dacă suntem invitate la un cocktail, rochia casual ar trebui să ne scoată din impas. De asemenea, la teatru sau la operă, rochia lungă, neagră ar fi o soluție ideală, la îndemâna oricăreia dintre noi, căci fiecare avem cel puțin o astfel de rochie în dressing.

Starea de bine – ultimul detaliu de bifat la  rochie de seară

În cele din urmă, după ce rochia de seară dorită a prins contur, avem libere la distracție, putând începe chiar prin jocul de culori pe care-l punem pe noi. Indiferent ce am alege, trebuie să fim conștiente de faptul că invitația a fost lansată cu scop de socializare, iar asta implică în mod neapărat o stare generală de bine.

Ajunse la acest punct terminus, nu mai avem de ce ne gândi la goana prin magazine ori la prima probă nereușită de la croitoreasă. Acum nici măcar prețul nu va mai constitui pretext pentru așa-zisa migrenă de mai târziu, astfel că partenerul nostru va fi și el satisfăcut în mod indirect de alegerea noastră, căci rochia de seară la care am visat a devenit realitate, motiv pentru care petrecerea poate să înceapă !

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: