Ganduri pentru mai tarziu

26 Iulie 2013 la 10:38 am | Publicat în Personal | 2 comentarii

387363_513846432008264_1414892419_nVine un moment in care te vezi nevoit sa tragi linie. Socotelile ti le-ai cam incheiat, asa ca nu mai ai altceva de facut decat sa privesti in tine si sa verifici daca a avut un rost, sau totul a fost doar un (alt) miraj (unul din cele ‘unspemii’), tu traind si hranindu-te dintr-o dulce iluzie.

Inevitabil va trebui sa fii sincer, tu cu tine, caci acolo, in tine, nimeni nu va putea privi vreodata. Acolo nu sunt oglinzi in care sa te poti studia, nici critici care sa iti faca o descriere, esti doar tu singur. Asa ai venit si asa vei pleca. Cu totii o facem, mai devreme sau mai tarziu, fiecare cu propria-i iesire, mai mult sau mai putin dramatica.

Cele ce le-ai trait aici si acum vor ramane pe veci ale tale, caci nimeni nu poate ce-ti ia tie ceea ce nu e al „lor”. Oricat ai vrea sa denaturezi realitatea, trebuie sa o accepti, confortul asta psihic, pe care ti l-ai incropit dintr-un puzzle de amagiri, fiind doar unul temporal, iar dupa ce el va apune, ce vei face?! Tocmai de asta mentine-te treaz, fii viu in viata asta, caci nu ai de unde sti cum se invarte ruleta,asa ca n-ai nicio certitudine ca zarurile iti vor fi iar favorabile. Profita de tine si du-te la extreme, blufeaza, arunca-te, Nu mai ai ce pierde !

Ce ai tu pe lumea asta? Nimic. Nu ai avut si nici nu vei avea. Ai venit gol pe lumea asta si tot asa vei pleca, nu iei nimic cu tine. Degeaba fugi dupa averi, nu vei apuca sa te bucuri de ele, fiind prea (pre)ocupat sa le faci.

Cumpara-ti vise, falimenteaza-te cu ele caci ele ii vor tine sufletului tau de foame si iti vor potoli mintea de sete. Par efemere, dar te ancoreaza atat de bine in viata asta. Te imping de la spate, iti dau curaj, prinzi aripile nebuniei si dansezi cu ea.

Primeste-i pe toti in viata ta, invita-i sa te cunoasca, iar prin ei vei afla tu despre tine, despre felul in care esti cladit si cum functionezi, tu, mecanism ciudat fara de instructiuni. Da-te lor, da-te gol, arata-le si arata-te !

Ai grija de intimitatea voastra, ea e cea mai de pret; fereste-te de secrete si fii adevarat de fiecare data, timpul e prea pretios pentru scenarii si schimburi de roluri.

Ia-l asa cum ti se daruieste. Iubeste-l, nu cauta sa-l si intelegi . . . . Strange-l in brate, asigura-te ca e real, asa iti vei da tu seama ca traiesti, ca esti aici, cu el. Pune mana pe el, saruta-l pentru mai tarziu, pentru cand toate astea nu vor mai fi decat o alta experienta memorabila impreuna traita.

Desi ati venit aici impreuna, de mana, nu ai siguranta ca veti parasi la fel acest plan. Poate tu vrei sa pleci cu el, poate el vrea sa ramana. Poate niciodata schimbarile nu vor fi constante. Poate ca nici macar 1% din ce sustii tu n-ai cum proba. Poate ca vei innebuni de-a binelea intr-o zi. Poate ca-s prea multi de „poate” totusi. Poate . . .

TO LIFE, my dear friend !

Sasha

2 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Întodeauna va exista un „poate”, întotdeauna vor fi întrebări cărora nu le vom găsi răspuns. Îndoiala face parte din viață. Despre cât și cum ne va marca, depinde însă de fiecare dintre noi și, în mare parte de timpul pe care îl acordăm studiului incertitudinii.

    • ”poate”-le ăsta ce ne propagă prin viață, chiar și atunci când trăim cu falsă impresie că nimic bun nu ne mai așteaptă 😛


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: