Flori online de la Floria

23 iulie 2013 la 11:13 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , , , , ,

Dintotdeauna femeile au fost asemănate cu florile și nu doar pentru faptul că e un lucru deja cunoscut că damele au o sensibilitatea aparte pentru plantele îmbietoare. Observând încântarea și sclipirea din ochii lor atunci când le primeau, bărbații s-au conformat și au început să le ofere femeilor iubite flori. Motivul sau ocazia au contat întotdeauna prea puțin. Atâta timp cât reușeau să obțină un surâs sau un sărut timid, domnii se declarau învingători, conștienți fiind de faptul că, în războiul numit ”Dragoste”, e bine să aibă la îndemână o floare, un mesager loial care avea să păstreze în taină povestea lor de iubire.

În zilele noastre acest gest, simbol al iubirii, oferirea de flori, s-a banalizat. Nimeni nu îi mai acordă importanța de altădată. Poate doar romanticii incurabili de demult mai păstrează flori uscate prin cărți de poezii. Azi, femeile nu mai sunt impresionate de o floare. ”Doar o floare ?” întreabă tânăra domniță. Unde sunt bijuteriile, hainele, gențile și mașinile de firmă ? Unde e dovada incontestabilă a dragostei care, din păcate, acum se cuantifică în lucruri materiale ?!

Tu, bărbat îndrăgostit, știi deja că o floare nu-ți aduce primăvara, dar poate totuși îți deschide o portiță spre sufletul femeii pe care o iubești.

Nu poți aprecia dacă va fi sau nu așa, dar totuși, în drumul tău spre casă, apartamentul unde (încă) se consumă iubirea voastră, te oprești la o florărie. După nici două minute, ieși furios. Trântești portiera. Începi să înjuri și simți cum sângele-ți pulsează înfierbântat.

Ce e de făcut ? Unde să găsești tu o florărie deschisă la ora asta ? Of, măcar dacă nu ai fi uitat că azi e ziua voastră ! Deja știi ce te așteaptă acasă. Ai mai avut o asemenea experiență. Parcă o și vezi cum face pe rănita și cum te tratează cu dispreț și totul pentru niște  amărâte de burieni . . . zici tu.

Disperat, îți verifici agenda din telefonul mobil în speranța că vei găsi un alt prieten, pățit ca și tine, care va reuși să-ți dea un sfat care să te scoată din încurcătură, să o dregi cumva și tu, să poți pupa ceva duios la noapte. Derulând frenetic, ajungi la litera F. Aproape că era să o ratezi, când….îți sare în ochi ” Floria”.

Floria, Floria . . . cine e această Floria ?! logo

Chipul ți s-a luminat și  din spatele grimaselor se arată un zâmbet triumfător. Evrika !

Floria – florăria online.

Tocmai când nu mai vedeai nicio soluție, tot a ta consoartă te-a salvat, căci ea a memorat în telefonul tău numărul respectivei florării. A rămas acolo de la ultima comandă când, în drum spre socrii tăi, ai realizat că ai uitat (iar) să-i duci o mică atenție mamei soacre. Poate că nu intenționat femeia pe care o iubești a lăsat acolo, la îndemâna ta, acest număr. Așadar, cum să nu o iubești ? Cum să nu o adori ? Pe ea, draga și scumpa și frumoasa și drăgăstoasa, ea care te înțelege și te acceptă așa uituc cum ești ?

La o distanță de doar câteva click-uri, buchetul dorit va ajunge acasă, la ea, poate chiar înainte să apuci tu să parchezi mașina. Fără stat la coadă, fără târguit cu florăresele, fără flori ofilite ori urât mirositoare. Rapid, elegant și rafinat !

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: