Rochii pentru domnișoarele de onoare

16 Iulie 2013 la 2:02 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , , , , , , ,

tiara_mireasa_4

În plin sezon estival, pe lângă vacanțele în locuri extravagante, nunțile ocupă un loc de cinste în topul subiectelor controversate.

Toată lumea pare a fi prinsă în discuții referitoare la nunți, de la fascinanta emoție ce-i cuprinde pe miri și pe părinți, până la sentimentul dezolant ce te încearcă nuntaș fiind, căci te descotorosești de o sumă importantă de bani, în vederea ajutorării viitoarei familii, ocazie cu care aceasta va păși pe noul drum în viață mai fericită și cu mai puține griji.

Importanța domnișoarelor de onoare

De la febra pregătirilor cu privire la meniu, la expedierea invitațiilor, contractarea pentru aranjamentele florale, sală și muzică, fără a mai pune la socoteală costumul mirelui și rochia miresei, care cu siguranță au fost deja avute în vedere cu multe luni bune înainte de eveniment, o nuntă nu se face singură, astfel că invitații per ansamblu au un rol foarte important. Dintre aceștia, pe lângă părinți și nasi, se remarcă un alt grup, la fel de signifiant: domnișoarele de onoare. Aceste tinere domnițe sunt a doua atracție a serii, după mireasă. Astfel, ele o acompaniază pe aceasta peste tot, în toate momentele cheie, așa încât ele trebuie să fie toate într-o simbioză perfectă, pentru a da bine nu doar per total, ci și-n ton cu mireasa și cu tematica pe care ea a ales-o pentru nuntă.

Alegerea rochiilor pentru domnișoarele de onoare

Odată tematica nunții aleasă, fie că va fi o nuntă formală, sau una mai nonconformistă, o mireasă respectabilă, atentă la toate detaliile minore care o vor conduce la reușita nunții sale mult visate, trebuie să se mobilizeze și să se gândească la încă un detaliu: rochii domnisoare de onoare. Acestea trebuie să fie în concordanță cu acele culori care alcătuiesc tabloul pastelat al tematicii nunții. Cel mai important aspect pe care mireasa trebuie să-l ia-n calcul atunci când alege aceste rochii este că, în momentul în care domnișoarele de onoare le vor îmbrăca, ele nu trebuie să eclipseze mireasa pentru ca aceasta să nu treacă în planul secund, nunta fiind doar, așa cum se știe, cea mai importantă zi din viața unei tinere fete.

Ce trebuie să facă o domnișoară de onoare


În calitate de domnișoară de onoare, dacă mireasa impune un dress code, ar trebui să știi din start că nunta la care urmează să ocupi o asemenea poziție este una puțin mai pretențioasă, astfel că te vezi nevoită să aloci o sumă din bugetul tău pentru suportarea cheltuielilor cu privire la rochia pe care mireasa o alege, deși nu e obligatoriu ca rochiile domnișoarelor de onoare să fie identice, putând să aibă și doar aceeași culoare. În această privință nu trebuie să-ți faci mari griji, www.korina.ro venind în întâmpinarea ta cu prețuri plăcute buzunarului, accesibile oricărui tip de venit, astfel că vei reuși să ieși onorabil și din această situație, făcând totodată o impresie plăcută cu rochia aleasă de pe site-ul amintit.

rochii_domnisoare_de_onoare_16

De regulă, dacă mireasa e cea care stabilește tipul și culoarea rochiilor domnișoarelor de onoare, lungimea acestora raportându-se la cea a rochiei de mireasă, domnișoarele de onoare sunt libere să-și aleagă pantofii și accesoriile ce le vor purta la nuntă, aici ivindu-se un prilej prin care s-ar putea diferenția între ele, dar mireasa poate interveni și de această dată cu mici sugestii.

După ce toate aceste chestiuni organizatorice vor fi puse la punct, pregătirile vor fi terminate, astfel că nu va mai rămâne nimic de făcut, decât ca lumea să se simtă bine și să se distreze la nuntă, ” ziua cea mare” în care mireasa va fi în centrul atenției, alături de domnișoarele ei de onoare, dar nici mirele nu este de neglijat, el venind acompaniat de alaiul domnișorilor de onoare.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: