CISSmarket – Garanția de retur de 10 zile

15 Iulie 2013 la 1:05 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , ,

Datorită faptului că în prealabil v-am prezentat în articolele anterioare ofertele ce vin din partea unui partener cu notorietatea pe piață – CISSmarket.ro, magazinul specializat în sisteme CISS și soluții economice de tipărire, revin acum și vă țin la curent cu noutățile în acest domeniu: Garantia de retur de 10 zile pe care CISSmarket o oferă tuturor clienților săi, atât celor care achiziționează produsele de profil online, de pe site-ul amintit, cât și celor care cumpără direct din showroom-ul CISSmarket din București.

 CISS garantia de retur

Clientul român, cetățean cu drepturi europene, are posibilitatea de a cunoaște încă din start ceea ce cumpără, pe ce-și cheltuiește bugetul. Astfel, atunci când, din motive obiective, fie și-a format o părere eronată cu privire la produsul ce l-a achiziționat, acesta necorespunzând cerințelor sale, fie constată că, de exemplu, cerneala epson nu îi este atât de folositoare precum credea atunci când s-a hotărât să o cumpere, ori produsul nu este întocmai pe măsura descrierii făcute de către producător, clientul are dreptul de a i se restitui banii, beneficiind de garanția de retur. Termenul în care acesta reintră în posesia banilor este unul rezonabil, de 10 zile, căci așa cum plata a avut loc într-un termen relativ scurt, la momentul livrării prin ramburs (ori chiar de îndată, pe loc dacă produsul a fost cumpărat din showroom-ul din București), de aceeași echitate are dreptul și clientul de a se bucura.

Garanţia de retur de 10 zile îi conferă posibilitatea clientului nemulțumit de ceea ce a primit în urma efectuării plății de a-și recupera banii, returnând produsul producătorului. Indiferent de motivul pentru care s-a ajuns la această decizie a celui ce inițial a achiziționat produsul nesatisfăcător, returul va avea loc. Orice produs odată cumpărat poate urma această procedură, mai puțin rezervele de cerneală, fiind necesară în acest sens prezentarea certificatului de garanție și a facturii, ambele documente fiind primite la chiar momentul de vânzare-cumpărare.

În vederea beneficierii de această garanție, returnarea de imprimante trebuie să îndeplinească anumite condiții, precum: produsele ce se doresc a fi înapoiate de către client cu scopul recuperării prețului plătit  trebuie să fie trimise în ambalajele originale, în stare de funcționare, exact așa cum au fost la momentul predării, iar dacă au componente auxiliare, aceste vor fi de asemenea returnate.

Mai simplu spus, dacă produsele nu vă satisfac așteptările, sau dacă pur și simplu v-ați răzgândit,  prevalându-vă de această garanție, în termen de 10 zile de la data solicitării ei, puteți returna produsul, fără alte întrebări sau explicații suplimentare, primind la schimb contravaloarea prețului plătit.

Introducerea „ Garanției de retur de 10 zile ” în pachetul de servicii pe care CISSmarket.ro le oferă clienților săi reprezintă o altă dovadă incontestabilă de profesionalism, democrație și de civilizație în domeniul achizițiilor de acest tip, astfel că eu personal am un (alt) motiv în plus de a susține în continuare echipa CISSmarket.

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: