Cumpărături reduse

26 Aprilie 2013 la 8:27 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , ,

Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru Paște și nu ne mai vedem capul de treburi. Aiuriți din fire și totodată obsedați de ideea ca totul să iasă cât mai bine cu putință, nu ne mai descurcăm la fel de bine precum ne așteptam și ne cam dau de furcă listele infinite de cumpărături pe care ni le-am așezat strategic în diferite colțuri ale casei, doar pentru a nu uita ceva ce ulterior s-ar putea dovedi a fi indispensabil.

În fiecare an ne stresăm mai mult decât e cazul, deși încă din timp începem să ne pregătim și facem diferite planuri și încercăm să anticipăm ce ar putea să nu meargă bine, într-un mod atât de drastic încât uneori chiar o dăm în paranoia.

Printre visele noastre mărețe, pesimismul se strecoară dibaci și ne aduce pe masă problema zilei: banii. Deși am făcut economii și încă de la sărăbtorile anterioare tot cântărim opțiunile, banii nu sunt niciodată suficienți, mai ales atunci când anumite situații apar așa, pe nepusă masă.
Încetăm să mai fim raționali și tremuriciul acela plin de nesiguranță apare în sufletul nostru și nu ne dă pace până nu devenim irascibili. Anul acesta nu trebuie să ajungem din nou acolo. Nu ne ajung banii? Nu știm cum ne vom descurca? Vrem promoții? Căutăm reduceri?

http://www.cumpararedus.ro/ ne scoate din impas. Site-ul ăsta ne oferă multe articole la prețuri reduse. Articole de calitate, numai bune pentru noi de purtat, să ne înnoim de Paște, așa cum o făceam încă din copilărie, când de abia așteptam perioada asta pentru a ne mândri cu noile hăinuțe achiziționate.

Site-ul amintit nu ne pune doar la punct din punct de vedere al modei, ci ne ajută să ne gadge-uim, să ne reamenajăm casa și grădina, să-i bucurăm pe cei mici cu noi jucării, dar și să ne cadorisim partenerul, cel/cea care a trebuit să ne suporte nouă toate toanele, motiv pentru care acum putem să savurăm o vacanță-surpriză în grup, la costuri extrem de reduse :

http://www.cumpararedus.ro/reducerecolectiva-963

reducere pensiune

Anunțuri

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: