Crystalglamour.ro – Diamonds are forever

31 martie 2013 la 10:34 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , , ,

. . . dar din păcate nu același lucru îl putem să spunem și despre tinerețea noastră, despre trăirea aceea plenară în care jovialitatea dănțuiește-n cele mai pastelate culori și-n cele mai dulci arome, așa că . . . să nu mai pierdem timpul și să ne bucurăm de plăcerea de a fi, de a ne (RE)crea zi de zi , mereu altfel , mereu mai atrăgătoare, mai sofisticate, mai *oricum am vrea noi să fim*. 😉

Așa cum zilnic ne gândim cum să epatăm într-o așa manieră încât să ne placă de noi înșine, așa trebuie să avem grijă a ne accesoriza cu o eșarfă, o undă de parfum subtil, un zâmbet, o podoabă . . . ori noi știm mai bine ca oricine că ne plac bijuteriile și accesoriile de tot felul, nu ?!

diamond2

CrystalGlamour.ro
se dovedește a fi prietenul de nădejde taman în aceste clipe, punându-ne la dispoziție o gamă variată de brizbrizuri care mai de care mai răpitoare, mai atrăgătoare și mai pentru ochiul și buzunarul fiecăruia, noi savurând deliciul ce ne încântă retina din click în click prin numeroasele elemente cu swarovski pe care le întâlnim în cataloagele de pe site-ul amintit.

Ce încântare mai mare decât să stai, să te delectezi, să-ți pui imaginația la contribuție și, la final, fără pic de efort sau deplasare, la distanță de un simplu click, să fie bijuteria (inele,brățări,cercei, dar și diverse seturi) pe care tu știi prea bine că o râvnești de ceva vreme și, în consecință, vei proceda la achiziționarea ei, că tot vine Iepurașul, iar tu ai fost o lady, deci îți permiți și meriți.

diamond 1

Reducerile-ți fac cu ochiul, iar tu nu le poți rezista, așa e ?! Cel puțin asta s-a întâmplat și-n cazul meu, motiv pentru care imaginația mea montează tot felul de scenarii plăcute despre cum îmi va sta eventual cu ceasul de mai jos :

diamond 3

Diamantele sunt prietenele noastre cele mai de preț, nu ? Să nu le lăsăm așadar să ne aștepte prea mult timp, să fim prietene bune și să le integrăm în viața noastră, alături de noi zi de zi 😉

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: