Bilanţ

29 Decembrie 2012 la 1:59 pm | Publicat în Aberatii Nocturne | 1 comentariu
Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Sărbătorile aproape au trecut, sau cel puţin fărâma aia de sentiment ce a mai rămas din ele oricum e pe terminate, iar voi o simţiţi cu toţii. Aşa că , după mintea voastră, acum e momentul prielnic bilanţului, acel final unde se trage linia, se analizează şi se cântăreşte.

Listele , celebrele.  Prietenele voastre cele mai bune fix în această etapă a anului. Nu vă puteţi dezlipi de ele şi nici nu vreţi. V-aţi găsit clipa în care vă vedeţi dispuşi nu să tăiaţi în carne vie, ci să visaţi, să vă gândiţi  la un mai bine care voi chiar aveţi impresia că va veni el aşa, singur singurel, de la sine, iar voi nu aveţi de făcut nimic altceva decât să…îl aşteptaţi , să staţi la prindere, că poate s-a gândi el să se arunce taman în braţele voastre care mai tot anul până acum au stat încrucişate.

joker

Nu vă prea convine să verificaţi câte aţi reuşit să îndepliniţi din ceea ce v-aţi propus în lista de anul trecut. Nu, mai bine nu. Nu e cazul să vă mustraţi singuri, doar ceilalţi se pricep să o facă atât de bine încât nu ar fi corect faţă de dragii de ei să le luaţi pâinea de la gură.

Mai bine vă concentraţi la viitor, ca şi cum aţi vrea să vă transpuneţi direct aolo, deşi prezentul vostru stă suspendat undeva în aer, cu toate treburile  neîncheiate care-l decorează aşa drăguţ. 🙂

Odată cu lista e bine să treceţi pe ea toate iluziile care credeţi voi că vă vor ajuta a vă simţi mai bine, mai împliniţşi, mai fericiţi, mai strălucitori, că oricum pe nimeni altcineva nu interesează starea asta de beatitudine a voastră wanna be.

Care cât vrea să mai slăbească, ce să-şi cumpere, unde să călătorească, ce şcoli să termine, ce job-uri să prindă şi, cel mai important, cu cine , cum şi când să se căsătorească şi eventual  câţi copii să facă dupa preafericitul eveniment. ( am observat că asta-i cea mai tare în materie de trand la obsesii 😛 )

Ain’t  that just fuckin’ cute ?! 😀

Aveţi grijă la priorităţi , deşi nici asta nu-i prea important, căci oricum pe parcursul anului ce va veni veţi avea voi grijă să mutaţi ideile în sus şi-n jos pe listuţa voastră, în funcţie de ce rateuri veţi da, că doar niciunul nu va vrea drept cap de listă un obiectiv pe care şi-a dat seama că nu îl va atinge, nu ?!

A, era să uit, nu fiţi prea duri cu voi, oricum la anul va urma o nouă listă :mrgreen:

Anunțuri

1 comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Hmm, lista cu ce am (n-am) facut anul trecut si lista cu ce voi face anu asta. Le-am vazut in catalogul „Minte-te frumos!”, alaturi de lista lucrurilor de facut in vacanta/concediu ca sa-ti fii propriul rob si de lista lucrurilor pe care sa le faci pentru altii, din „obligatie”. Sa nu uitam lista lucrurilor de facut prin scoli, fereasca sfantu sa iasa din noi altceva decat babuini roboti.
    Ai mei, cand m-au facut nu prea le aveau in ale proiectarii copiilor si m-au dotat cu un procesor dubios, cred ca de Game boy ca abea iesise in ’89. Motiv pentru care am ajuns sa nu-mi mai pun problema macar, sa fac mai multe chestii in acelasi timp ca raman blocat, iar in loc de pupile imi apar niste puncte succesive, semn ca sa incarca ceva in capsoru meu. Incerc sa-mi propun cat mai putine lucruri si din astea sa fac 1,2 poate 3 pe an, chestii care chiar sa imi aduca un strop de implinire. Listele din anii trecuti tot au fost bune la ceva, am facut focu in soba da Craciun! Spor la listat !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: