Dare to Change !

25 Octombrie 2012 la 12:08 pm | Publicat în Aberatii Nocturne | 3 comentarii
Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , ,

sursă foto : FB

Schimbă! Până poţi TU să o faci, căci dacă nu, schimbarea oricum vine. Nu întotdeauna-ţi convine,dar nu mai depinde de tine. Îmi pare rău să-ţi spun, poate nu atât de mult precum am resimţit eu cuvintele astea cândva,dar…crede-mă pe cuvânt, măcar de data asta fii deştept şi fă ca mine !

Nu te anunţă şi ţi se aşterne pe nepusă masă chiar sub nas, aşa că se bagă-n treburile tale exact atunci când aveai tu mai puţină nevoie de aşa ceva. Nu vei şti cum să procedezi,căci n-ai s-o expediezi. Nu vei avea cum pentru că nici măcar opţiunea asta nu-ţi va mai fi rămas . . .

Evident că are părţile ei bune,dar atunci când îţi zduncină complet viaţa şi nu mai ai habar cum să te reculegi după taifun, nu, nu vei vedea luminiţa aia de la capătul tunelului de care vorbesc cu atâta vervă optimiştii. Nu o vei vedea pentru că tu vei fi prea înglodat de probleme,gânduri, frământări ce nu-ţi vor da pace să ieşi din vacarmul minţii tale pentru a lua o gură binemeritată de respiro. Think out of the box zic alţii,dar cum dracu’ dacă tu, claustrofobul suprem, o simţi pe ea cum te sugrumă,cum scurge fiecare picătură de viaţă ce ţi-a mai rămas din tine ?!

În general e nasoală,sau cel puţin aşa ţi se va părea ţie atunci când vei fi faţă-n faţă nu cu reacţiunea,ci cu tine însuţi. Dai şi loveşti,nu-ţi pasă cum şi unde, contează doar să te descarci,dar ce se întâmplă cu toată ura şi frustrarea aia pe care o descarci…tot  în tine? Cine loveşte şi cine primeşte? La ambele răspunsul este…tot tu. Şi atunci? Atunci tu de unde ştii . . .

Atunci, dragă prieten, cadoriseşte-te tu pe tine şi.. schimbă . . .

în bine , în mai bine , în … cel mai bine !

Love you,

Ale !

Anunțuri

3 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Mulţumim pentru mesajul motivaţional! În noi stă puterea de schimbare!:)

  2. Ma regesesc complet in cele scrise. Multumesc! Love you de la sfarsit este cheia…numai iubind si facand bine, chiar cand suntem jos, reusim sa ajungem unde ne propunem, adica din mai bine, la acel din ce in ce mai bine. Sa iubim neconditionat si sa nu uitam sa ne bucuram de cele mai simple lucruri.

    • that’s the spirit !


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: