Enjoy the ride !

8 Iulie 2012 la 1:06 am | Publicat în Personal | 10 comentarii
Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

via FB

Când eşti fericit şi împlinit, toată lumea se oferă să facă una-alta pentru tine,deşi în prealabil tu n-ai solicitat absolut nimic . . . dar când îndrăzneşti să ceri ceva, nimeni nu face nimic pentru tine . . .

ua dă fac is wrong with you , ppl ??

Cam asta e concluzia mea pe luna iunie. Pam pam. Şi uite aşa am intrat în Iulie ( voi reveni cu noutăţi . . . chiar mai curând decât am până şi eu impresia.)

* * *

Deşi pare greu de crezut, chiar şi când eşti prins în vâltoarea unui val ce tinde a te izbi straşnic de ţărm, uneori poţi şi chiar eşti fericit. Nu stai să analizezi prea mult de ce, din cauza cui, prin ce minune, sau alte asemenea întrebări existenţiale, ci te bucuri pur şi simplu de miracolul de a fi.

Atât !

Constaţi cu satisfacţie că n-ai de ce te panica, ştii chiar că lucrurile se vor aşeza în ceea ce te priveşte, iar asta nu înseamnă neapărat că ai vreo certitudine,sau că alergi măcar după vreuna. Şi te mulţumeşti cu asta. Eşti chiar împăcat cu ideea, cu starea de a fi în acest context prestabilit ( chiar dacă nu neapărat de către tine personal, pentru că mai există şi alţii, văzuţi sau nevăzuţi, care îţi urmăresc parcursul şi te îndrumă să nu deraiezi prea mult de pe traiectoria personală )

N-ai niciun plan, nicio bătaie de cap, îţi permiţi până şi să râzi de tine însuţi, cel care nu cu multă vreme în urmă era îngropat în diverse frustrări personale, interioare sau exterioare. Stai şi te amuzi de unul singur amintindu-ţi cum îţi creai tu probleme unde ele nu existau deloc (mă rog, până şi imaginaţia poate fi o lume alternativă ).

Se vor găsi desiguri şi unii-alţii binevoitori care vor încerca a-ţi strica Zen-ul ( că tot vorbea pe FB Hubbis de el), dar slabe şanse să le reuşească, având în vedere în ce dispoziţie de zile mari te afli.

De ce ?!

Pentru că-i a dracu’ de plăcut să te bucuri de tine şi să faci chiar doar ceea ce îţi place cu adevărat, nu ceea ce aveai tu impresia (inoculată sau nu) că ar fi potrivit pentru tine. Haters gonna hate. Dar, la urma urmei, e job-ul lor, nu ? Chit că ei nu-s plătiţi pentru asta,dar e lăudabilă sârguinţa lor şi răbdarea excesivă de care dau dovadă atunci când clocotesc în sucul propriu şi-şi preocupă existenţa (nu cu persoana lor,aşa cum ar trebui, ci . . .) cu viaţa ta. Pam pam !

You are a rock star, baby !

And now you know it and it’s all thanks to your beloved . . . haters ! 😆

Continuă ceea ce ai început. Mergi pe drumul pe care singur ţi l-ai trasat,deşi poate încă nu te încumeţi pe deplin şi încă ai unele ezitări.

Nimeni nu ştie mai bine ca tine ceea ce te priveşte. 😉 ( always remember these exact words !!) Ar fi şi culmea, nu?!

Încearcă, experimentează-te . . . s-ar putea să-ţi placă :mrgreen:

Anunțuri

10 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Imi place cum scrii sper sa mai citesc si pe viitor articolele tale

 2. Beautifull asses…
  🙂

 3. Şi apropo dacă începe „ăla”(ei)viaţa sexuală crezi că o să înţeleagă ceva? 🙂

  • mă îndoiesc, dar . . . oricum speranţa moare ultima, însă cel mai adesea…noi înaintea ei :mrgreen:

   • Păi da mă că „noi” 😉 întotdeauna cuprinde şi ceea ce niciodată nu ne-a interesat suficient de mult.
    Şi atunci când te-ai trezit că l-ai luat pe dumnezeu de picior atunci îl transformi în armă, recte când ţi-e lumea mai dragă…atunci dai cu picioru’n baltă 🙂

    • se dă cu stângu’n dreptu’ cam mult în ultima vreme 😀

 4. Pacat ca nu tine atat de mult, dar stiu sigur ca se merita sa ne bucuram de noi. Prea suntem prinsi intre dorinta de a iesi din haos sau de-a masca faptul ca were a mess ,uneori mai merge si sa fii multumit cu ceea ce esti. Si apropo de chenarul albastru, tind sa cred in ce spune tata : in marea majoritate a timpului suntem singuri, daca nu ne descurcam singuri, am pus-o :))

  • wise man, your dad 🙂
   vorba aia..dacă nu noi..atunci cine ?! 😛


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: