Lansare TonerEurope.ro

22 iunie 2012 la 9:59 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | Lasă un comentariu
Etichete: , , , , , ,

Cu chiu cu vai, azi am terminat cu sesiunea. Bine că a trecut. Pe lângă stresul cauzat de examene, am realizat că am avut de-a face și cu cel cauzat de panica resimțită de faptul că, în ultimul moment, m-am deșteptat că n-am suficiente cursuri, că poate ar fi indicat să mai citesc din X și Y carte și alte chestiuni similare. Soluția? Fuga fuguța la centrele de listare din campusul universitar, doar că acolo ghici ce: m-am întâlnit cu alți zevzeci asemeni mie,care s-au ” iluminat ” și ei pe ultima sută de metri.

Stat la cozi, agitație, căldură, lume grăbită, toate garnisite cu o porție imensă de nervi. Buuun. Să-mi fie învățătură de minte. Nu că pe sesiunea viitoare îmi voi aranja materialele mai din timp, dar am găsit eu o altă idee, mai ingenioasă și anume să nu mai fiu nevoită să fug în stânga și-n dreapta și să dau altora bani pentru serviciile de care am nevoie, motiv pentru care m-am hotărât foarte serios să pornesc în căutarea unei noi imprimante personale cu care să pornesc la drum, că doar știm cu toți ce multe foi de cursuri se adună în sesiune.

După ceva vreme de căutări, am dat peste un site cam m-a ajutat să realizez că nu am nevoie de o imprimantă nouă, că aș ieși mai simplu și mai ieftin cu doar o reîncărcare de Toner ce-mi oferă și cantitate dar, mai presus de toate, calitate.

Astfel echipa de la TONEREUROPE.RO m-a scăpat de griji și m-a scutit de bani esențiali în perioada studenției. Personal mi-am ales un Toner Canon, dar se găsesc mai multe, chiar și Toner HP sau Toner Brother (de exemplu, sau altele compatibile Lexmark, Samsung,  Xerox, Kyocera, Minolta, Epson, Panasonic, Gestetner. )

De ce ar fi această firmă mai serioasă decât celelalte existente deja pe piață ? pentru simplul motiv că fiecare toner este testat 100% pe linia de producție înainte de a ieși spre vânzare și a fi livrat către noi, utilizatorii, astfel că se reduc la minim riscurile unei ulterioare neplăceri cauzate eventual de defectuozitatea produsului, o reală dovadă de seriozitate a echipei TONEREUROPE.RO .

Reclame

Lasă un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: