Încărcare toner – merită ?!

19 iunie 2012 la 3:37 pm | Publicat în RECOMANDĂRI | 5 comentarii
Etichete: , , , , , , , , ,

Ai cumpărat o imprimantă nouă. Eşti fericit. De acum ai scăpat de drumurile până la xeroxul din campusul universitar şi de statul la coadă pentru vreo listare de materiale indispensabile activităţilor tale zilnice, profesionale şi nu numai.

Toate merg strună, imprimanta-şi face treaba, tu ai economisit din timp şi din bani, dar vine şi ziua în care rămâi fără resurse şi aici mă refer la ceea ce alimentează imprimanta pentru o funcţionare optimă : tonerul. Merită aşadar o incarcare toner ?

Dacă tot l-ai folosit, era şi firesc ca, la un moment dat, în funcţie de numărul de utilizări, să se şi termine, nu? Ce să faci, mai ales că tocmai acum ţi-ai amintit că ai avea nevoie de imprimanta ta care până mai ieri era perfect utilizabilă ?! Nu te pricepi de unul singur reîncarci un toner , dar nici nu ar fi indicat pentru că rişti diverse incidente ( ştim cu toţii ce neplăcut e să-ţi curgă cerneala prin casă, să rămâi pe mâini cu acele pete pe care le poţi scoate abia-n decursul zilelor ulterioare ş.a.m.d)

Primul lucru care ţi-a trecut prin minte a fost să-ţi verifici lista de prieteni şi să vezi care te poate ajuta cu o listare rapidă, însă această soluţie nu e de durată, ea funcţionează temporar doar, căci la un moment dat tot va trebui să-ţi „resuscitezi” şi propria imprimanta. A doua variantă ar fi să dai o fugă până la centru de reumplere din cartier, însă nu ştiu cât de bună e ideea asta având în vedere c-ai putea întâmpina anumite probleme ( de care chiar nu ai nevoie în momentul de faţă ) precum :

– s-ar putea să plăteşti un preţ mult mai ridicat faţă de calitatea produsului dorit
– timp lung de aşteptare
– şmecheraşii foarte bine intenţionaţi ţi-ar putea schimba cartuşul cu unul de-al lor, mai uzat
– uneori se întâmplă să ţi se încurce cartuşul cu al unui alt cumpărător, asfel că, din cauza neglijenţei angajaţilor, tu va trebui să suporţi pierderea ( de reamintit că-ţi trebuie cartuşul urgent)
– eu personal am păţit cu un toner Canon o fază destul de nasoală: l-am dus la încărcat, am plătit, iar când am revenit cu el acasă..spre surpriza mea..nu funcţiona. Bani daţi aiurea !

Am o soluţie la toate aceste probleme :

cei de la TonerEurope.ro se străduiesc să vă ofere o alternativă mult îmbunătăţită faţă de reîncarcarea tonerelor:

– Cartuşele de toner comercializate de TonerEurope.ro sunt fabricate într-o unitate de producţie specializată, cu tehnici şi proceduri ce lasă slabe şanse de eventuale erori. Cea mai bună metodă de lucru adoptată de această echipă de profesionişti a fost impunerea ca ultim pas în procesul de producţie a testării TUTUROR tonerelor (100%), pentru a fi siguri că nu ajung la dvs. produse cu defecte de fabricaţie. ( ar fi absurd să nu luăm în calcul faptul că s-ar putea ivi unele neplăceri datorate de condiţiile de transport,dar asta nu ar mai fi o chestiune imputabilă profesionalismul echipei TonerEurope.ro , dar cu siguranta defectele de fabricatie sunt reduse la ZERO!! )

– Folosirea de materii prime şi materiale de calitate superioară pentru că un client satisfăcut este foarte important potrivit opticii firmei. Sunt sigură că veti putea observa cu ochiul liber diferenţa dintre printurile obţinute cu un toner TonerEurope şi alt toner compatibil în măsura-n care vă veţi hotărâ să achiziţionaţi de la ei.

– Au conceput un proces de comandă / plată / livrare simplu şi flexibil, în dorinta de a vă economisi timpul, care a devenit foarte pretios pentru mulţi dintre noi, lucru de care ei sunt foarte conştienţi, astfel că s-au gândit încă dinainte la eventualele avantaje pe care vi le-ar procura dvs. dacă v-ar optimiza timpul în care tonerul v-ar fi pus la dispoziţie.

– Diferenta de pret dintre aceste tonerele şi reîncarcare a devenit foarte mică, nesemnificativă chiar, însă sunt sigură că doriţi calitate,decât cantitate multă şi defectuoasă.

Spor la alegeri cât mai bune ! Cumpăraţi toner HP pentru imprimanta dvs. de acasă ce abia aşteaptă să fie răsfăţată ! 😆

Reclame

5 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. incarcarea unui cartus e mult mai ieftina decat sa cumperi unul nou cand se goleste.
    eu nu am mai fost la xerox de peste 10 ani. :d

  2. Alexandra draga…

    In primul rand trebuie sa faci diferenta intre un cartus cu toner(praf pulbere de grafit ) si un cartus cu cerneala de tiparit. Cele cu toner se incarca foarte usor doar ca toner-ul este nociv si se lucra in conditii speciale de utilizare si cel cu cerneala e la fel de simplu daca ai ustensilele potrivite si ai un program special de resoftare cu care imprimanta o sa-ti recunoasca cartusul reincarcat. Ei vezi ! E mai usor decat pare. In legatura cu reclama la TonerEurope….sper sa te sponsorizeze cu un dex de utilizare a imprimantei din dotare. Succes ! Eu zic sa ramai la socotitoarea cu margele …you know !

    • Dacă nu mă afişam eu atât de neştiutoare, cum te mai făceam pe tine să te simţi aşa mascul, cum ţi se mai dădea ocazia să-ţi etalezi cunoaşterea (da,recunosc că aici e de domeniul tau, al vostru adică) . . . zic :mrgreen: ? you know 😛 . . .

  3. si eu as opta tot pentru refill


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: