Aterizare forţată . . . ( în păcat )

7 aprilie 2012 la 11:06 am | Publicat în RECOMANDĂRI | 5 comentarii
Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

Visul ei a fost să ajungă stewardesă, a luptat pentru ce şi-a propus şi într-un final şi-a atins obiectivul. Acum era în barul aeroportului. Făcuse o escală în Seattle. Pentru EL, în amintirea clipelor petrecute cu el. Aşa au stabilit acum 6 luni. De atunci nu şi-au mai vorbit. Şi-au acordat unul altuia un răstimp de gândire. Azi trebuiau să se întâlnească exact acum şi aici pentru a stabili ce aveau de gând să facă mai departe. Dacă totul avea să se termine cu bine, se premedita o casă frumoasă în stil englezesc, cu copii şi o pisică. Dacă nu . . . cel puţin ar fi avut parte de o ultimă destrăbălare împreună, dar. . .  ea mereu visa la mai mult.

De regulă el era punctual sau, cel puţin, aşa  îi plăcea ei să creadă; nu era sigură pentru că avuseseră doar 3 întrevederi de genul. S-au cunoscut într-un bar dintr-un aeroport. S-au privit, s-au studiat şi s-au hotărât că se plac, aşa că şi-au făcut cadou câte un suvenir ce s-a lăsat cu o adunătură de zgârieturi şi muşcături de toată frumuseţea, ca şi cicatricile din război cu care soldaţii întorşi de pe câmpul de luptă se mândreau afişând acel zâmbet misterior.

De la frenezia adolescentină în care stătea cu sufletul la gură , fixând intrarea barului, la agonia datorată presupunerii că nu vine , până la disperarea că a fost o proastă că a putut preţ de o secundă să creadă într-o aşa iluzie infantilă, le-a încercat pe toate. Mânie ? Răzbunare ? Ciudă ? Cum, pe cine şi pentru ce ? A fost puternic lovită în orgoliul ei de femeie fatală ce putea avea pe oricare şi-ar fi dorit dar care acum a fost lăsată cu ochii-n zare . . . şi dacă stai să te gândeşti de cine . . . de un necunoscut . . .

De parcă nu ar fi fost suficient în ce hal mândria ei s-a degrada , a început să bea. Martini-uri. Multe. S-a ameţit. Rău de tot. Până să realizeze ce şi cum, s-a trezit într-o altă idilă, cu un alt necunoscut, altul decât EL , însă tot într-un bar de aeroport.

Dacă a început foarte tandru, atent la nevoile ei, chiar surprinzător pentru starea în care ea se afla, ajunşi în camera de hotel, diavolul şi-a dat masca jos. Şi-a făcut intrarea în forţă. Dacă în bar o dezbrăca doar din priviri, acum a trecut la fapte. O excita brutalitatea lui protectoare în acelaşi timp. A avut-o dintr-o dată, nu i-a dat timp de ezitări, oricum ea gemea deja de plăcere. O incita şi spontaneitatea..

Bărbatul arăta bine. Avea gusturi alese, părea educat şi avea o voce şarmantă. Atitudinea lui debordantă o cucerise din prima. A avut loc acea scânteie care i-a resuscitat simţurile. Emana sexualitate prin toţi porii.Înalt, bine făcut, brunet cu ochii verzi, exact pe gustul ei. Limba lui nu era deloc cuminte, nu-şi găsea astâmpărul, mâinile puternice o încorsetau , iar ea se încadra perfect între ele, constituţia lui atletică i-a fost de ajutor în tot acest decor.

Nu şi-au spus prea multe. Probabil ambii avuseseră o zi grea de care acum încercau să uite. Să-şi redea reciproc suflul. Trântită în pat, toate gândurile obsesive păreau a-i da năvală. Acum ! Acum ar fi fost momentul să se descătuşeze, să se lase libere, să-şi lase imaginaţia să zburde în compania acestui dandy care părea versat, se vedea că ştie ce face şi cum trebuie să satisfacă o femeie. Probabil avusese mutle cuceriri la activ, poate că ea era doar o altă păpuşă din colecţia lui. Dar nu o deranja, chiar îi convenea. Era aici pentru sex şi nimic mai mult. O noapte albă, sălbatică, doar a ei, doar pentru orgoliul ei vanitos.

Se priveau în ochi. Intens şi pervers. Se înţelegeau de minune. Sincronizare perfectă. Impactul nu a părut deloc programat. A fost dulce, umed şi sălbatic. Plăcere de ambele tabere. Gemete înăbuşite, muşcături de buze, sângerări în urma unghiilor ei înfipte-n spatele lui, hainele aruncate alcătuiau fundalul acelei nopţi de desfrâu.

Nu şi-au spus niciun cuvânt. Nu s-au îmbrăţişat după. Fiecare a ieşit la ţigara de după. Ulterior. . .  s-au degustat reciproc . De trei ori. Păreau istoviţi. S-au trântit leneşi în pat, ca doi amanţi care-şi cunosc toate tabieturile şi fac asta regulat. Da, se regulează regulat.

A doua zi dimineaţa, s-a trezit cu greu. Era legată de pat. Până să realizeze, a observat că e imobilizată. A intrat în panică. Gânduri negre i-au dat târcoale. Dacă e un psihopat ? Dacă am luat ceva boală ? Cum scap eu de aici ? Cât voi sta ţintuită la pat ? Dacă strig mă aude cineva ?

Apoi a apărut. A tăbărât peste ea. I-a făcut un sex oral ca la carte. A fost cel mai delicios mic dejun pe care-l savurase de ceva vreme. După ce a satisfăcut-o pentru ultima dată, i-a dat şi surpriza mult meritată. În cameră a apărut EL. Lasciv, şi-a dat toate hainele jos. Acum era rândul lui s-o facă Regină. Ambii erau la picioarele ei. O masau cum se pricepeau mai bine. Un tandem perfect între cei doi. Ea doar savura. Nu avea timp nici de gândire , nici de făcut comparaţie. Erau aici, amândoi, sau era oare doar un vis al ei ?

-Cum a fost ? V-aţi distrat ? Te-ai simţit bine ? Fratele meu e un adevărat maestru, sunt sigur că l-ai găsit pe placul tău, iubito. Să-ţi fie de bine ! Vei avea timp să-ne mulţumeşti şi mie şi lui . . . dar ceva mai tărziu, acum savurează-ţi victoria ! Lasă-ne să ne facem treaba!

Fantezii Erotice  . . . savurează-le atunci când apar în viaţa ta. Răsfaţă-te !

Reclame

5 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. sterge-le pe alea doua de mai sus si lasa-l doar pe asta: sincere felicitari cu ocazia sarbatorilor pascale 😛

  2. Reblogged this on Analfabetul's Blog.

  3. erau frati din alt tata? :))

  4. come on people, conteaza cine au fost, oricum in marile familii se practica incestul si prin insusi existenta cuvantului „incest” , intelegem ca nu-i o noutate acest gen de relatii.
    oricum as mai fi adaugat si partea in care ei doi si-o trag si daca mai implicai si ceva religios sau cu tenta spirituala ajungeai si in ziarul trinitas, ca blasfemitoare si castigasi si ceva bani frumosi din publicitate pe urma pe blogul tau.
    oricum funny, a fost o placere sa-l citesc.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: