EA- femeia . . . take it , or . . .

19 iunie 2011 la 1:00 am | Publicat în Aberatii Nocturne | 12 comentarii

Fiecare TU îţi doreşti în adâncul sinelui tău o femeie puternică.

Voi toţi o doriţi şi oftaţi atunci când o zăriţi în imediata voastră apropiere, dar realizaţi că nu va apărea niciodată la braţul vostru , nici măcar în cele mai fanteziste vise nocturne ce vă pot trece prin mintea aia” ştim-noi-cum „.

O priveşti lung şi încerci s-o descoşi, s-o pui sub microscop , să-i descoperi secretul, picătura aia de licoare magică ce-o face pe EA să apară astfel în ochii minţii tale.

Te zbaţi ca un peşte pe uscat, dar tot nu reuşeşti să obţii poţiunea . . . vorba aia, dacă pe EA nu o poţi avea, măcar să-ţi fabrici una identică , nu ? Ai ieşi mai simplu aşa , un fel de consolare ieftină  . . . oricum . . . mai  bună decât nimic . . .

Să zicem că faci pe dracu-n patru şi, totuşi , te pricopseşti şi tu  cu o femeie puternică . .  norocul ţi-a surâs şi . . .prost să fii , noroc să ai…pică pară mălăiaţă în gura lui nătăfleaţă 😉

Ai vrut-o , ai primit-o, Cerul te-a cadorisit . . . Acu’-i acu’ . . .

Ce te faci ? Că EA, femeia, e puternică, o cunoşti doar, ea E , atâta ştie să facă şi taman aia face  . . .

Parcă acum nu-ţi mai surâde deloc această prezenţă-n viaţa ta, simţi că te agasează, te simţi ameninţat, vezi că nici tu nu eşti aşa grozav pe cât te ţineai şi . . . cum ţapul ispăşitor se găseşte cel mai adesea în persoana de lângă noi . . . parcă-parcă ea e veriga lipsă a lanţului tău de succesuri , nu ?!

Hmmmmm . . . .

Curios , din ce în ce mai curios .  . . ( vezi „Ondine” sau ” Alice in Wonderland”)

Mă întreb oare ce se va alege de norocul tău , cam cât timp îi va lua să facă următoarea mişcare şi să declare ” şah mat ” 😛

Ce zici , pariem ?

( a nu se înţelege că femeia e idolul suprem, neh, are şi ea cazuri în care e supraestimată 🙂 )

Reclame

12 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Despre alte femei puternice și aici.

  http://despredemnitate.wordpress.com/teodor-susman/

 2. Depinde ce înţelege fiecare prin „femeie puternică”. E posibil ca unii barbaţi să-şi dorească o femeie foarte sensibilă. Lumea ne poate uimi prin diversitate!

  • Atunci . . . să fiu uimită :))

   Bun venit tuturor !

 3. Viziunea stereotipică asupra noțiunii de ”femeie puternică” e, cred, acea femeie independentă care știe să se impună în societate, are rolul ei bine stabilit și o imagine proprie a ei. Dar când o compar pe această femeie cu o femeie sensibilă, tind să cred că femeia sensibilă este cea mai puternică, fiindcă e greu să reziști în lume având un caracter sensibil. Iar acest lucru e valabil și pentru bărbați.
  Când vorbim despre ”femeia puternică” trebuie mai întâi să stabilim ce se înțelege prin ”putere”, căci de aici rezultă și multitudinea de concepții asupra noțiunii în cauză, ”femeie puternică”.
  Sunt sigur de un lucru: puterea la om nu e ceea ce se poate observa din primul moment, trebuie să căutăm mai adânc în om, căci acolo se află puterea.

  • „dă-i omului putere ca să-ţi arate cine e cu adevărat . . . ”
   eu nu mizez aşa mult pe sensibilitate , poate şi pentru că mulţi ” sensibilicoşi” ai zilelor noastre se lasă călcaţi în picioare.
   o femeie puternică e, în opinia mea , acea femeie care ştie să-şi dozeze ” puterea ” ( dacă tot e s-o luăm mot a mot ) în mici porţii de sensibilitate cotidiană care, dacă e utilizată chiar ATUNCI când e atââââta nevoie de ea , va face să valoreze cât toată tăria de caracter din lume 😉
   ( mă rog, e şi asta un aspect al definiţiei mele din acest punct de vedere 😛 )

 4. Asta e pe undeva semănător cu femeia perfectă. După ce o ai îți dai seama că e groaznic :)) Ea niciodată nu va greși, iar tu mereu vei fi în contrast. E nasol :))

  • un fel de capcană letală pe care tu singur ţi-o doreşti dar, odată ce-o ai, vrei să scapi de ea şi realizezi că-i un seif mul prea codat şi că nici în visele tale cele mai ludice n-o să ghiceşti combinaţia perfectă ce ar duce spre dulcea-ţi eliberare :)) haioasă rău viaţa asta, dar mai afurisite-s alegerile pe care noi le facem în viaţa noastzră 8)

   • Haioasă viața, dar mai haioși suntem noi :))

    • well . . . nu ştiu eu cât de haios eşti tu când te vezi într-o astfel de situaţie-n care-ţi vine să fugi în lume cât vezi cu 2 ochi , dar . . . mă rog , fiecare cu (O)umorul lui :)))

 5. Cred că duceți lucrurile prea departe, eu încă nu am întâlnit persoana care să nu greșească. Pe de altă parte, poate dragostea ne-a influențat atât de mult încât să credem că o anumită persoană nu a greșit deloc în viață. Caz în care ne facem rău singuri și alta e problema, că nu mai suntem obiectivi, lucizi.
  Dacă o femeie puternică ne iubește, nu ne va părăsi doar pentru că noi considerăm că nu suntem destul de buni pentru ea.
  Tind să cred că ce ai scris tu e mai mult o utopie, nu așa se petrec despărțirile, poate doar în cazul în care nu există dragoste.

  • o femeie puternică greu părăseşte pe cineva pt că se încăpăţânează ea să ajute respectiva persoană să tindă spre mai bine, să devină ” altfel ” într-un sens bun , dar . . . şi când se hotărăşte că prestează o muncă inutilă şi-o face absolut gratuit . . .a tunci e cam ingroaşă gluma.
   pi es : nici nu m-am gândit vreodată la ” poate dragostea ne-a influențat atât de mult încât să credem că o anumită persoană nu a greșit deloc în viață”


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: