Introducerea Intrusului în . . . discuţie

6 noiembrie 2010 la 1:43 pm | Publicat în Personal, Viaţa de student | 4 comentarii

Nu, în dimineaţa asta nu ne aflăm la ora de matematică, deci nu vom introduce întregul în fracţie, nu că ar fi peste competenţa noastră sau că alţii nu ar avea ceva plăceri morbide de a-şi tortura ochii cu cifre şi formule, dar acum avem treburi mai importante de clarificat, aşa că . . . seriozitate să scrie pe mecla ta ! :)))

 

via

Se ia un X şi o situaţie ipotetică, la fel ca-n orice altă situaţiune din viaţa reală, aia de-ţi freacă ridichea de cum te dai jos din pat dimineaţa şi până seara când vii mort de beat de la chefu’ din căminu’ 16. ( hai că v-am făcut reclamă gratuită 😛 )

X ăsta nu poate fi un emonel solitar, el are ceva de spus, aşadar se integrează singur-singurel nu într-o fracţie, ci într-o anumită comunitate, un grup format din mai mulţi indivizi la care caracterul variază, unii neavându-l deloc. pam pam 😀 !

X vine cu intenţii bune, vrea să placă ( asta e cam relativ ), dar vrea mai ales să ajute, să deschidă anumite minţi, iar lucru ăsta nu din cauză că ar fi el, X, cine ştie ce entitate dăşteaptă, ci din pura plăcere de  . . . a face bine nu e bine, că-i prea banal, deci i s-a distorsionat sensul . . . ummm . . . plăcere de a . . . nu ţine pentru sine anumite informaţii care i-ar putea ajuta şi pe alţii în dezvoltatrea lor personală sau, dacă nu, pentru cultura lor de viaţă.

( şi, de ce nu, ca un fel de desfătare personală, o accedere spre cunoaştere, un fel de oportunitate de a învăţa câte ceva nou de la oameni cu care X nu are aproape nimic în comun, un fel de cadou sinelui :mrgreen: )

Şi vine pulifrici ăsta, X, face pe drăguţul, se prezintă, ciocăneşte frumuşel la ” uşa ” grupului, deci nu dă năvală ca sălbaticul, vede că are anumiţi acoliţi deja pe-acolo, motiv pentru care îndrăzneşte să deschidă gura.

Cealaltă tabără, grupuleţul-sceptic, în măsoară pe X din cap până-n picioare, îl terfeleşte bine că, deh, aşa facem noi, oamenii, ( adică ei ) mâncu-ne isteţimea noastră, ajung să-i găsească şi cele mai ascunse defecte, iar dacă nu au un ochi prea avigilent să descoase aşa ceva, cel mai simplu, inventează ! Uite unde se aflau micii oameni de ştiinţă 😀 !

Perseverent din fire , X îşi controlează pe cât poate şi el emoţiile, încearcă să le stăpânească, să nu le permită să năvălească , să iasă la suprafaţă, moment în care înaintează în clădirea unei relaţii ce se dorea a avea la bază bune intenţii cu monstruleţii ăia mici pe care el, X, refuză a-i crede-n stare că-l vor nimici cu proxima ocazie. ce naiv şi X ăsta, nu ?!

Şi pompează ăsta iubire în stânga şi-n dreapta, se poartă frumos cu toată lumea, îşi deschide mintea în faţa noului, le permite ălora să-l studieze-n toată splendorea lui, ba chiar îşi oferă serviciile, nepărând a fi deloc deranjat de răutatea ce se citeşte-n ochii din jurul său.

Grupu’-de-minune ce să facă el ?! Ca fiarele, îl încolţesc pe  X, doar că nu înatentează atacul, fiind prea neînsemnaţi şi sperioşi, se simt ameninţaţi, probabil că , în căutarea defectelor lui X, i-au semnalat şi calităţile, iar chestia asta a băgat frica-n fraieri 😀 HAAŢŢŢŢ !!

În compania lui X ,  grupul nu-şi arată adevărata faţă, este prea laş, iar membrii săi sunt mult prea mulţi mâncători de cacat, ocupaţi cu malaxarea fecalelor pentru a deschide gura şi a afirma ceea ce le trece prin cap, adică a-şi asuma crezurile şi convingerile lor de viaţă.

Nuuu, nene, e mult mai uşor

să ne simţim minusculi,

să băgăm capul ca struţu-n pământ,

să-l invidiem pe alde X că are ce am dori şi noi,

să nu facem nimic în acest sens,

să ne fie frică de el că, poate, azi-mâine ne-ar putea fura te-miri-ce-lucru-total-neînsemnat-pentru-X-căci-el-nu-are-nevoie-de-nimic-de-la-noi

şi, în secunda-n care X întoarce niţeluş capul,

noi să pregătim securea, s-o ascuţim de limbile noastre viclene,

să marcăm locul în moalele capului

şi să mai aşteptăm acel dram de curaj de a face ceea ce ne cere demonul lăuntric.

Mmmminunat, nu ?!

Mi-e silă şi dezgustul mi-a ajuns până peste cap.

Mă duc să-mi pun picături în ochi, m-au scuipat cu veninul lor, iar acum tratez o dragăăă de conjuctivită 😉

Have a nice weekend ! 😀

Love ya !

Reclame

4 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Ufff… prin astfel de momente cred că trec mulţi… din păcate nu poţi face altceva decât să ignori şi să continui cu fruntea sus, găsind puterea de a merge victorios mai departe.
    Din câte ai văzut, să stai în preajma „veninului” face rău.

    Să ai parte şi tu numai de lucruri drăguţe!

  2. […] mai departe la: Copila, Cristi, Leusor, Lillee, Mih, Angel, Alex`andra si […]

  3. oamenii invidiosi pot fi foarte rai, mai ales daca sunt in grup

  4. venin…dulce dar rece venin. doua puncte ics!
    [>:D<:*]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: