Şoferu’ zice . . .

10 Octombrie 2010 la 4:15 pm | Publicat în Personal | 11 comentarii

 

thx

Aseară mă întorceam cu ciupa de la Sibiu ( asta poate într-o altă relatare . . . poate . . . ) şi cum stăteam noi frumuşel la ocazie, dârdâind de frig, numa ce opreşte un nene cu aer de mitic şi ne ia şi pe noi.  Săru’mâna, zic !

Calcă ăsta pedala, noi nimic, el nici aşa. Linişte de mormânt. Un stop îl scoate din amorţeală şi scuipă ceva dumnezăi  pe gură. Mai mergem un pic şi facem un talmeş balmeş din politică ( deseori am observat că subiectul ăsta dezleagă vorbele oamenilor 😡  ).

Eram fericită că ne-a luat nenea cu el pt că deja se înserase şi abia am văzut o singură maşină cu nr de CJ. Traficul a fost aiurea, asta-n sensul în care tipu’ se grăbea să ajungă-n CJ şi-o călca bine, bine , uneori chiar 100 şi la ceva , dar erau mocofani ce mergeau cu 40 la ora, so . . . construcţia „bară-n bară” zice multe şi-n cazul de faţă.

Tipu’ ducea cu o camionetă ceva chestii bisericeşti ( a fost iniţial la o expoziţie cu standuri d-alea ) , iar nouă ne părea bine că aveam unde ne aşeza poponeaţa de dimineaţă îngheţată la ora 5 în autogară la Fany pe banca aia bocnă. Brrr . . .

La un moment dat am ajuns la ceva pod mare din AB unde se lucrează. Ăsta a mai trecut pe acolo şi miercurea asta şi a zis că tot aşa de „evoluate” erau lucrările .

Dă-ţi seama cum e să faci mai puţin de 300 de m în aproape juma’ de oră, cu un fraieroc în maşina din faţă care a adormit cu mâna-n bikineii fufei lui în momentul când coloana a pornit.

( replică :  – Nu mai bine o mângâi acasă, că şi aşa mai ai puţin . . . 😀 )

La care dragu’ nostru şofer :

– La cum merg lucrurile-n ţara asta, mă şi mir că femeile nasc la 9 luni, aşa ar trebui abia pe la 2 ani şi ceva . . .

Am râs eu cu Ciupa bine, dar după ce am meditat niţel . . . ne-a cam dat cu minus . . . căci e . . . din păcate . . . chiar cum a calculat tipu’.

Bineînţeles că a trebuit tot el, deşteptu’, să vină cu o soluţie şi anume aceea care, aşa cum s-a gândit el în repetate rânduri , ” ăia mari ” din ţările de-a dreptul civilizat ar trebui să ne arunce aşa, în scârbă, o bombiţă, să scăpăm şi noi . . . să nu ne  mai chinuim ca proştii 🙂 )

Întotdeauna mi-au plăcut discuţiile cu şoferii necunoscuţi.

colac peste pupăză, am rămas ceva vreme pe podu’ ăla improvizat de peste Mureş ( cred ) şi culmea a fost că numai o maşină de la ambulanţă a mai lipsit să strice chiar totul, plus ici, colo câţiva şoferi de-am pulea care nu s-au încadrat bine şi . . . ăia de la ARR au văzut un Paradis a la Rumenia. 😉

 

Săru’mâna pt drum . . .

Semnat ,

Doi copii cu ghiozdanu’n spate !

** ( Ceao , mă, chelneru’ de aseară 😉 acum am doi preferaţi, iar tu eşti cel mai nou ! 😀 te pupă Ale ! )

Reclame

11 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Da, la pod la Alba se lucreaza… o sa mai dureze cativa ani… nu-i bai.

 2. Are şi ocazia părţi bune…

  Dar voi n-aveţi tren, microbuz, ceva până acasă? Acuma e şi el cu tine… dar tot poate fi periculos…

 3. MM – atunci în viitorii ani sper să nu mai trec pe acolo :))
  DianaEmma – era târziu când am pornit din SB şi la ora aia nu mai aveam microbuz şi-n plus, chiar dacă am fi avut, făceam dublul timpului făcut cu nenea 😦 atâta timp cât nu ţi-e frică şi nu inventezi dinainte ce rău ar fi posibil eu-s de părere că n-are ce să fie periculos

  • Scuze, dar eu am sechele din perioada aia când la săptămână erau ucişi navetişti. O preoteasă din satul bunicilor mei a fost violată şi ucisă de persoana care a luat-o la navetă acum 6-7 ani. Bat în lemn, na… dar cum am spus, eu am tot felul de sechele.
   Şi când mai apare câte o ştire de persoane drogate şi jefuite în tren parcă nu l-aş mai folosi. Asta e… sunt eu mai paranoică. Repet, tu mergi şi cu un bărbat-bărbat lângă tine, e mai sigur.

   • Că a violat-o, hai să mai acceptăm. Dar, de ce a trebuit să o omoare?!

 4. Mda ..drumurile din Romania. Mult succes la facultate, o sa ai nevoie.

 5. Am făcut de foarte multe ori autostopul sau am mers cu ocazie, nu am păţit niciodată nimic. O dată, am venit o sută de kilometri cu o doamnă Tot nu am păţit nimic. E-adevărat că eram cu Ulise! Nici când am făcut trei zile autostopul cu două franţuzoaice nu am păţit nimic. Nu ştiu despre ce pericole vorbiţi?!

  • înseamnă că tu ai ceva hibă de doamnele respective nu ţi-au făcut nimic :)) ceva ciudat s-a produs acolo :mrgreen:

 6. Ai fost la Sibiu? Moamă, şi nu ne-am văzut:((((

  • sinceritatea din ine clocoteşte, aşa că eu trebuie acum să recunosc că nici nu m-am gândit la aşa ceva şi că mi-ar fi luat muuuult timp până să mă gândesc că tu eşti din SB 😳 a se aprecia sinceritatea-mi caracteristică, nu 😀 ?!
   ( în altă ordine de idei, nu ştiu de ce în capu’ meu există ideea potrivit căreia DianaEmma e din SB , da’ după mă încurcă BV-ul lui Hubba, sau ceva-n genu’ . . . pisicu’ meu gonflabil, sunteţi prea muuulţi 😦 )

   • Mulți credeau într-un timp că sunt din Brașov, așa că nu e bai.
    Oricum provin din cu totul altă zonă a țării. 😆


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: