Unde te-ai simţit cel mai bine într-o vacanţă în România?

7 August 2010 la 9:35 pm | Publicat în Uncategorized | 8 comentarii

Zilele trecute, din link în link, habar-nu-am-cum am ajuns pe un anume site unde se anunţa multă distracţie, aici fiind vorba de un concurs pentru care trebuia să povesteşti pe blogul personal o vacanţă frumoasă-n Romania, la final având posibilitatea de a câştiga un weekend în 2 la mareeee , la soareeee ! 😀

Site-ul de care vă ziceam mai sus este : www.pensiuni-vile.ro . Aici se pot găsi oferte de cazare pe litoralul românesc : Oferte litoral

Mărturisesc că am tras cu ochiul şi în ogrăzile vecinilor şi am observat că toţi au scris despre o vacanţă la mare. Ete , na , Ale va fi, ca de obicei, excepţia, aşa că eu vă voi povesti vacanţa mea de anul trecut la . . . pam pam . . . Muntele Băişorii ! :mrgreen:

De ce alegerea asta ?! Ei bineeeee , sinceră să fiu,e  o vacanţă recentă, deci ştiu şi am clare-n minte detaliile, un plus în acest sens  fiind chiar pozele ce le-am făcut acolo 😀

Fără mare tam-tam, eu, EL şi alţi 3 prieteni am încărcat maşina cu de toate şi ne-am dus la o cabană de la Muntele Băişorii. Zonă de munte, aer curat, linişte ( parcă prea, prea multă pentru mine , eu fiind foarte zvăpăiată ) , ocazia ideală de a ne rupe de realitate, de a evada din cotidian şi de a ne calma neuronii supraîncinşi niţel 😀

Asta era priveliştea ce ne întâmpina dimineaţa pe răcoareeeee , când voi staţi cu burta la soareee :)))

( de câte ori mă uit la poza asta, gându-mi zboară la ceva porno 😳 şi am observat că nu numai mie )

( poză cu figuri . . . cică )

Poza asta am făcut-o într-o excursie pe munte, am mers muuult, aşa cum e de aşteptat atunci când pleci în drumeţii, dar nu ne-am plâns pentru că , la final, am mâncat zmeură şi afine. Nu, nu am dat bot în bot cu ursu’, cred că ne-a ocolit, fricosu’ :))

Am făcut aici la mâncare până  . . . am aruncat- o, era prea multă, iar dulăii ( vi-i arăt imediat ) s-au greţălit de atâtea bunătăţi ( da-ţi seama că, atunci când am ajuns noi, nu aveam nevoie de radiografii ca să le numărăm oscioarele 😦 )

Trebuia să-i fac şi p-ăştia vedete , în caz contrar având scandal cu Cindy, maaare iubitoare de căţei.

Tot aici, pentru prima dată în viaţa mea, am bărbierit un bărbat . . . pe EL şi nu, nu i-am retezat gâuul, chiar dacă ulterior am avut câteva plângeri.

( nu promit că voi fi la fel de miloasă cu următorul tip, deci, tu, nu te aştepta să scapi cu gâtu’ întreg din gheruţele mele 😈 )

( mi-era foarte frică să nu-l tai, astfel că era prea finuţă, nu am ştiut că şi asta ar putea constitui o ” plângere” 😀 )

Oricum, a fost foarte fain, nu pentru că am fost la munte, nu pentru că am prins şi vreme bună ( pe lângă ploaia aia torenţială care nici nu m-a mirat, doar ştiţi cu toţii cât de capricioasă e vremea în astfel de zone ) , ci pentru că am fost cu prietenii mei, cu oamenii pe care-i iubesc, astfel că, împreună, totul e posibil, iar orice ieşire e cât se poate de plăcută.

Expresivitate :

( am o problemă la ochi, iar afară soarele se asundea  de mine şi apărea când mă aşteptam mai puţin, de aceea aveam ochelarii de soare, deşi fundalul e plin de nori. am avut noroc , deşi a fost friguţ şi bătea vântul, ploaia ne-a făcut pe plac şi ne-a ocolit în  ziua aceea 😀 )

Acestea fiind spuse, particip şi eu la concurs ! 😀

Anunțuri

8 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. aleeeeeeeeeee >:D< frumoase poze ai mai facut 🙂 foarte tare poza cu ciupa tau 😛 faina vacantza ai avut 😉 eu as merge tot la munte daca ar fi sa plec pe undeva 😀

 2. si eu tot la munte m-am simtit cel mai bine.esti foarte draguta in pozele astea…:))

 3. Cel mai bine nu stiu unde m-am simtit ..dar nu tine doar de locatie, ci si de cei cu care te duci pana acolo. tu ai avut o selectie destul de buna.E bine ca a scapat cu viata iubitul tau :)))

 4. Sper sa castigi acest concurs:-d…Pozele sunt superbe,la fel si ceea ce ai scris…Esti foarte simpatica!

 5. ZOMG !!

  ce seama tipul pe care-l barbieresti cu mine, cel putin dintr-o parte parca am fi gemeni =))

  • hai, măăăă, nu-mi convine, mă supăr, dacă semănaţi aşa bine precum spui tu, asta înseamnă că, undeva în lume, o altă EA e la fel de fericită precum eu şi asta nu-mi convine. EL e numai al meu :))) şi nimeni nu-i ca noi ! Am zis ! :))

 6. Mi-e dor de vulcanii noroioşi. De Pâclele Mici, cele pe care nu le bagă nimeni în seamă pentru că … nu se văd din maşină!

 7. Munte?
  Trebuie sa-mi notez si eu destinatia asta.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: