SUCK it ! Wanna spell it for you ?!

20 mai 2010 la 12:56 pm | Publicat în Personal | 13 comentarii

Se ia un copil  . . . un copil-copac . . . cu tot cu vise, dorinţe, idealuri . . .

Se aruncă fără milă-n ghearele bestiei . . .

EA, bestia, fufa absolută, frigidă ca o stâncă, cu un umor ca şmirghelul . . .

cealaltă EA , la fel, doar că mai tridimensională decât de obicei ( hai că n-am fost prea bitchy la faza asta) , ca un papagal la freză şi cu gura-n lături . . .

mno bun, astea-s ingredientele esenţiale ale aliajului sau, mă rog, ce-o ieşi de aici ( scântei şi crize cu siiiguranţă 😉 )

printre rânduri, înghesuiţi acolo şi ceva coli albe, eventual cu toate răspunsurile dinainte pregătite ( la unii doar, aşa că hai să nu ne mociorlim la troacă cu toţii) la întrebările ce şmirgheluita urmează să le pună

prin sală, mai sunt şi nişte pui rătăciţi, vai de muma lor, rupţi în cur şi fără casă că, deh, nu pe toţi ne-a apucat Domnu’ de-un picior şi ne-a azvârlit pe lume . . .

rătăciţi doar pentru că-s a nimănui sau pentru că, oricum, cloşca lor nu-i mai poate ajuta prea mult , fiind şi ea doar o puicuţă-n situaţia de faţă . . .

ăştia mici, curajoşi , cu pieptu’ la înaintare, cu ciocu hapa-hapa, cu zâmbetul pe mecle,  încearcă să destindă atmosfera şi aşa tensionată

cum e de aşteptat când vezi un om, saluţi, dai un ” hello „, sau ceva-n pu… ii pisicului meu, nu ?! că doar d-aia-s pui educaţi şi citiţi, ce penaju’ lor 😛

Şmirgheluitele , scorţoase-s draci, nici măcar atâta lucru nu ştiu să aprecieze.

Pare-se că-n ograda lor nu s-a auzit de bun simţ sau de principiul ascultării active ( adică puiuţu’ măcăne, iar tu, hoaşcă aţoasă, îţi închizi ciocu’ şi te prefaci măcar a-l asculta)

şi uite aşa, măcănitul se subţiază, puiul tremură de frig şi de frică, se simte un câcat în ploaie şi . . . găinuţa-şi soarbe tacticos ceaiul. a, da, să nu uită, aici merg şi sticksurile, elementele cheie ale tipologiei păsăreşti

cocoşeii, puii ăia sus puşi, stau bine mersi, îşi etalează odată cu penajul şi prostia, ba chiar se laudă şi încă o dată dovedesc veridicitatea vorbei populare potrivit căreia ” Prostu’ nu e prost destul până nu e şi fudul”

evident că toate astea nu ţin la nesfârşit, nu ?

cred că vă aşteptaţi şi voi, aşa că nu mai are rost să vă descriu lehamitea ce se citea pe chipurile şi-n purtarea cloştelor 😛

şi uite aşa, puiuţul intrat cu plămânii cât casa, iasă din ogradă cu guşa lăsată, ochii trişti, orgoliul târât şi terfelit pe arătură şi . . .  trăiască dreptatea, lua-te-aş la pălimi !

ptiu, satană blondă !

via

Textul de mai sus este un pamflet.

Trataţi-l ca atare ( sau tratează-te cum vrei, nu mă doare capu , şi aşa nu-s eu medicul nimănui) ,

asemănările cu tentativa de atestat de azi la engleză sunt puuuuuuuuuuuur

( sau Axion ?! ba nu, mai bine Fairy 🙂 ) întâmplătoare, la fel ca foile pline cu răspunsurile pregătite de acasă, if you know what I mean 😉

Coae, capu’ sus, tu ştii ce şi cine eşti ! Nu lăsa o cloţană să-ţi frece ziua !

( da, Alina, postul de azi e pentru tine :* , măcar atâta bucurie să ai şi tu pe ziua de azi  . . . ce puţa ta, la mulţi ani, Coaeeee! na, tu Feli dragă, acum e şi ziua ta ! cius :* )

13 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Fraza de la sfârşit cu dedicaţia face totul. 😆 HA HA HA !

 2. =)) și la timp

 3. :)) mi-a placut…..pup

 4. In sfarsit m-am prins cum merg lucrurile si stiu sa nu ma mai astept la corectitudine pe viitor. Vorba aia,poti sa te crezi intelectual dar daca mai esti si nesimtit pe desupra , faci toti banii!
  Cat despre orgoliu ala „tarat pe aratura”, las ca isi revine:)

  P.S. M-am intalnit cu closca a.k.a. puicuta in situatia de fata si mi-a zis ca asa e la un examen oral, ca trebuia sa ne zica din timp sa fim pregatiti ca o sa vorbim singuri:)) Well..poate ca asta e un examen oral in lumea lor, da’ eu una refuz sa accept asa un CACAT!
  :)) Acum ma simt si mai bine:D thanks

 5. :)))))) naughty giiiirl

 6. Vai sa le bat de dormeza cu tot cu invatamantul Romanesc , cu tot cu scoala, cu figuri in cap, si in primul rand cele 3 vaci mari cu lapte!!! Care nici atata bunu…simt sa asculte…
  Ale ai toata dreptatea din lume ….Dar vorba aia : Doamn’ ajuta si flori la pervaz la toata lumea !!!

  • no domne ajută ! :)))
   plouă ?! ce-o zâs ?! no dă-te jos că-i rupi spatele :))
   prietenii ştiu de ce 😉

 7. Criminal….

  Acum,vorbind serios, cu invatamantul asta de cacao, nici nu prea ai de ales…. ca daca te duci si-l iei pe prof de guler, tot copilu’ tau ramane sa traga ponoasele de dupa….

  • întotdeauna am fost de părere că o simplă vorbă spusă cu atitudinea potrivită e mult mai tăioasă decât o palmă bine plasată. aşa că de ce n-aş „înscrie” în terenul profilor cu toată duşmănia ce mi-au sădit-o ei în suflet. ( mă rog, mici excepţii)

 8. 🙂 mi-a plăcut!
  Un sfârșit de saptamana excelent!

 9. […] Alexandra mă necăjeşte cu exprimarea deloc elegantă. […]

 10. […] Alexandra mă necăjeşte cu exprimarea deloc elegantă. […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat: