Vis de vară

7 August 2009 la 8:41 am | Publicat în Personal, Poveste | 10 comentarii

10be61abe91ace72beba2a48d7f612f8

Sătulă de lume, de tot ce o înconjura , îl căuta cu disperare pe EL , singura ei şansă de a evada din nebunia euforică ce-i polua cotloanele minţii.

Dorea cu orice preţ să se descătuşeze de privirile reci şi pătrunzătoare ale celor câteva zeci de indivizi din încăperea aglomerată. Avea falsa impresie că toţi străinii ăia-i urmăreau respiraţia la fiecare mişcare. Nu putea fi ea, o inhibau, lucru extrem de ciudat pentru o fiinţă dezinvoltă ca ea . . .

Oricât s-ar fi străduit să-şi mascheze nerăbdarea de a fi din nou alături de alesul ei din acea seară, nu izbutea. Pur şi simplu o demasca în faţa tuturor acel zâmbet tâmp. O lăsa goală sub lumina reflectoarelor, a lupei, a criticilor flămânzi de cancan-uri. ( sigur alexxutzu era prin preajmă. hehe !)

Pentru a-şi obosi retina şi totodată mintea, băga ţigară după ţigară. Pe când ajunsese pe la a 1 0 a şi deja pierduse numărătoarea, ea-i fu brusc smulsă din mână.Revoltată, s-a întors hotărâtă să-i ceară o explicaţie nesimţitului care a cutezat să o întrerupă din feerica-i visare, dar n-a putut scoate decât un geamăt prelung de plăcere, căci buzele-i fură astupate de gura lui fierbinte.

Fără drept de apel, a fost luată-n braţe şi târâtă apoi într-un colţ întunecos al încăperii, departe de toţi petrecăreţii indiscreţi. În sfârşit, aveau parte de puţină intimitate, dar nu prea multă, căci se apropia miezul nopţii, clipă în care au fost traşi din nou în vâltoarea petrecăreaţă, dar nu înainte ca EL să-i vâre-n palma-i miculuţă o cheie şi să-i pecetluiască gura cu un alt sărut otrăvitor.

Cu primul prilej ivit, l-a tras după ea şi nu s-a oprit până ce nu şi-a putut revigora plămânii cu aerul poluat al oraşului. Aici, singuri singurei. Stelele-i vegheau, se pare că noaptea se va termina grandios pentru o anume EA . ..

Cu ochii ei mari şi verzi, îi iscodea privirea. Era curioasă ce-i ascunde şi de ce nu zicea nimic. A mai durat foarte puţin până ca ea să înţeleagă că el nu avea nevoie de cuvinte , ca toţi pământenii obişnuiţi, pentru a-i da de înţeles că o vrea lângă EL pentru totdeauna .

În acea noapte toridă de Iulie , s-au iubit acolo jos, pe caldarâm, în stradă. Nimic nu-i deranja. Parcă era un făcut, nici chiar luminile maşinilor de pe carosabil nu îndrăzneau să le tulbure iubirea pătimaşă.

La cât era de miculuţă, a încăput toată în braţele lui puternice. Acum se odihnea cu capul pe pieptul şi cu mâna dreaptă pe inima lui. Adora să-i simtă astfel trăirile interioare. El o ştia prea bine şi-i îndeplinea acest capriciu de fiecare dată.

Regulile societăţii au fost tăvălite-n pat în acea noapte de către cei doi. Atâta pasiune duce la nebunie acută, credeţi-mă când vă spun !

A doua zi dimineaţa, se trezi singură-n aşternuturile de mătase neagră . Nu, nu erau ale ei, dar îi erau mult prea familiare. Nu-şi mai amintea nimic , niciun indiciu despre noaptea zbuciumată ce a trecut. Se forţa din răsputeri să înţeleagă ce a făcut. Începea să creadă că totul a fost doar un vis frumos, o reverie a lunii Iulie . . . când, deodată, pe uşă intră el – întârziat, ca de obicei 😛 – cu un imens buchet de trandafiri roşii şi albi.

Impactul produs de această apariţie mult aşteptată a fost prea puternic încât să vă redau eu acum în cuvinte ce au simţit cei doi ; ea a reuşit totuşi să-şi descleşteze buzele din puternica lui prinsoare şi să murmure :

– Cheia . . . ?!

– E a ta . . . pentru totdeauna !

***

Faină poveste, a ?!

Acum rămâne să cerneţi voi fantasticul din realul izbitor, eu . . . mă duc să-l învăţ pe-un tâmpiţel ce-i punctualitatea. Băăăă, să crepi !

Reclame

10 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Un vis de vară cu totul şi cu totul deosebit…

 2. ti-am raspuns 😀

 3. „Regulile societăţii au fost tăvălite-n pat în acea noapte de către cei doi. Atâta pasiune duce la nebunie acută…”…doamne ce nebunie trebuie sa fi fost acolo … e bine sa mai tavalim din cand in cand regulile societatii …

 4. Daca nu te opresti aci cu povestea, io nu mai trebe sa ma uit pe redtube, ca am aci erotism de calitate superioara. E chiar reusita expunerea, dincolo de ironia mea. Felicitari!

 5. mi laic da ending veri maciiiiiiiiiiiiii :X

  Povestea asta imi trezeste 2 amintiri frumoase , dar ca acum sunt imbinate 😀

 6. Pentru mine nu vrei sa scrii articole, nu? Crezi ca am timp sa citesc atatea randuri?

 7. O poveste asa frumoasa tre’ sa aiba si un happy-ending nu?

 8. Astept continuarea,weekend placut 🙂

 9. Buna, nu vrei sa treci pe domeiu propriu? Mai exact pe domeniu .info COMPLET GRATUIT. Pentru mai multe detalii intra AICI

 10. mi-a placut….tre sa recunosc ca si pe mine m-ar fi convins 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: