Otravă Nocturnă

17 iunie 2009 la 11:49 am | Publicat în Aberatii Nocturne, Poveste | 10 comentarii
Etichete: , , , , , , , , ,

maar_FrenchWomenDrinkWine_01_v

După numeroase tentative eşuate de a se lăsa de fumat, azi se putea mândri că se împlinea o jumătate de an de când n-a mai tras din ţigară, 6 luni de chin, caznă, tulburări psihice.

A avut o zi ieşit din comun de grea ; se simţea sleit de forţă de-a dreptul.nu a făcut cine ştie ce efort fizic, a fost suficient a socializa intens cu doi dintre oamenii cei mai enigmatici pe care-i cunoştea pentru a ajunge la capătul puterilor sale intelectuale ; asta nu se întâmpla cu regularitate – din fericire pentru cerebelul său – dar azi a gustat din cireaşa otrăvită de pe tort . . .

Ca un boem ce era considerat în cercul lui de cunoscuţi, acum stătea pe balcon cu gândurile rătăcite-n stele, încercând în goana lui nebună să găsească rezolvări la marea şi fantasmagorica nemurire a fiinţei umane.

Furat de mireasma îmbătătoare a nopţii, meditând asupra forţelor mistice pe care Temuta Doamnă le exercita chiar şi asupra micului filozof nocturn, realiză că-i lipseşte ceva . . .

Paharul de vin roşu, bineînţeles, de o femeie nici nu se punea măcar problema în acele momente profunde, intime de sine – alter ego.

După ce a turnat cu cea mai mare graţie posibilă-n paharul de cristal, degustând mai apoi licoarea halucinantă cu o măiestrie pe care orice mare degustător ar fi fost invidios, tot avea sentimentul acela frustrant că ar omite ceva, aşa că, de dragul vremurilor bune de odinioară, şi-a adus ultima ţigară păstrată ca amintire sfântă în cutia cu trabucurile cubaneze ( în stundeţie fuma şi d-astea doar pentru a avea un mai mare impact asupra damelor), timp în care se juca frenetic cu bricheta din argint primită-n dar de la EA cu ocazia aniversării a 2 luni de când erau împreună ( ce copilă putea fi şi mogâldeaţa asta de fiinţă, ea chiar îl credea orbeşte când el o minţea fruos că LE va fi bine împreună după ce el îşi va termina doctorarul . . . iluzii infantile pentru tânăra don’şoară, o altă EA pentru el . . . )

Valsând cu gândurile sale ca un adevărat artist, tremurând din cauza plăcerii-i lăuntrice, pur şi simplu nu şi-a dat seama ce face, astfel că nici nu a conştientizat când şi-a aprins ţigara şi, cu atât mai puţin, cu cât nesaţ trăgea din dânsa . . .

Mirat de însăşi purtările-i nefireşti, privea prelung chiştocul fumegând.

Iar medita, timp în care a mai luat o înghiţitură din dulcele venin, iar fix în următoarea fracţiune de secundă , a înţeles de ce era el unic în felul său , motivul pentru care el se diferenţia de prostimea din jurul său.

Tot atunci a realizat şi de ce-i trona rânjetul acela draconic şi pervers pe faţă . . . cum de nu-l observase mai devreme ?!

1045531owfnm3brye

la fel ca Alle , noaptea mintea-mi debitează o grămadă de lucruri care mai de care mai ciudate :D, astfel că n-am starea necesară pentru a dormi, şi cum nu-mi place să-mi irosesc timpul preţios aiurea, sfârşesc prin a mâzgăli aberaţii nocturne de genul celei de faţa 😀

Reclame

10 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. bine faci ca mazgalesti :))

  dar sa scrii tot asa 😀

 2. Mi s-a intamplat si mie de multe ori sa beau noaptea un pahar de vin rosu si sa fumez o tigara pe balcon…Nici nu stii ce bine ma simt…sa privesc de sus.O zi buna,sunshine! 😉

 3. Foarte tare, tine-o tot asa 😉

 4. Continuă să scrii, Alex’andra, îţi ies bine astfel de texte…

 5. Dacă te-ai lăsat de fumat timp de şase luni şi ai mai fumat „numai una”, … eşti pierdut/ă.

 6. mâţa aia-i bestială, deşi ne arată bombeul;)
  ..mazgaleala placuta in continuare

 7. Ah ce placere sa bei un bun pahar devin rosu si sa fumezi cu pofta o tigara !!!!!!!!!!!!

 8. cat de adevarat… si de trist totodata…

 9. Eu nu le mazgalesc de cele mai multe ori. Raman in mintea mea… poate ma fac sa adorm mai repede…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: