99 lucruri despre Alex`andra

20 Noiembrie 2008 la 11:58 pm | Publicat în Leapsa, Personal | 10 comentarii
Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

dsc05319 1. Tipa din imagine sunt eu. ( precizare făcută pentru cei ce încă nu-mi cunosc înfăţişarea )

2. Numele meu întreg este Raţiu Alexandra Ştefana

3. Majoritatea prietenilor îmi zic Ale, mama şi rudele Alexandra. Ionuţ ( mulţumesc de leapşă , bebe) mă alintă spunându-mi ” Ciupă ” . Nimeni nu mi se adresează cu Ştefana din simplul motiv că nu răspund la acest nume.

4. V-aş fi foarte recunoscătoare dacă nu mi-aţi mai zice Alex. wtf ?! I am a girl . I have boobs. you can see them in the picture, but you ain`t gonna touch them 😀

5. Unii internauţi mă ştiu sub nick-ul de Hoatza, iar alţii sub cel de Alle

6. Sunt singură la părinţi, însă mama nu se plânge deloc de acest lucru. Ea susţine că fac cât 10 piştalăi ( băieţi zburdalnici, gălăgioşi..un fel de ” Dennis, pericol public „) la un loc . O puteţi compătimi…aveţi de ce.

7. Într-o zi ploioasă de vineri, acum 17 ani, pe data de 26 iulie 1991 mai exact, am fost paraşutată în Turda, oraşul în care locuiesc şi astăzi ( din păcate 😦 . . )

8. Am 10 clase terminate şi în prezent îmi consum nervii şi sănătatea în cel de-al 11 lea an şcolar . Carcera cea de toate zilele ( în afară de sâmbete şi duminici..but, who knows what future will bring to us ) e Lic. Teoretic Liviu Rebreanu ( Chimie 1 pentru turdeni)

9. Sunt la profilul Ştiinţe- Sociale ( logică, psihologie, economie, sociologie, filozofie ca materii de specialitate ). Îmi place ce fac. Asta mi-am dorit, asta am primit. Socializez şi-i al dracu’ de fain.

10. În catalog , în dreptul rubricii de lb. engleză scrie ” intensiv”..eu sunt la grupa de avansaţi, aka 4 ore pe săptămână and I can say I speak English quite well 😀 yes, I know, I’m very very modest.

11. Sunt ardeleancă get-beget şi sunt foarte, foarte mândră de lucrul ăsta. Cu toate astea, eu nu înţeleg de ce dracu’ zic unii că noi, ardelenii, suntem mai înceţi.

12. Sudiştilor , dar în special bucureştenilor, eu le zic mitici, lucru ce-i enervează la culme pe unii dintre ei. De ce fac asta ? ca să mă joc cu nervii lor şi să le accelerez apariţia ridurilor.

13. Pentru mulţi ăsta-i un număr ghinionist. pentru mine nu este. tot ceea ce se presupune că nu e bine sau că face rău pe mine mă atrage.

14. Îmi place să cred că Satana e o femeie draconică şi că eu sunt o descendentă de-a ei.

15. Am o mică mare problemuţă cu derivatele cuvântului dracu’. Le folosesc foarte des, atât în scris, cât şi verbal. Nu contează unde mă aflu. Cuvantul ăsta deja face parte din mine şi gândurile mele nu se sfiesc să arate asta.

16. Sunt o Leoaică Bolundă. Primul care mi-a spus astfel a fost Darius, miticul cu idei trăznite ce vin când te aştepţi mai puţin.

17. Am 17. Zâmbesc 😀 !

18. Nu ascult manele. Nici rock. Ascult mai mult hip-hop, rap şi r&b

19. B.U.G Mafia, Sişu & Puya, Parazitii , Bitză , Personal, Akon + alţi negrotei bunoci.

20. Am o obsesie pentru oamenii de culoare şi nu, nu mă refer aici la bronzaţii noştri autohtoni, ci la cei veniţi de prin părţile Africii.

21. Cartofii prăjiţi şi sarmalele sunt mâncărurile mele preferate.

22. Nu beau lapte, însă consum celelate produse lactate. pentru mine, lapte / cacao = ueacccccccc. cîîîîh. (aici e momentul în care-mi bag 2 degete pe gât în jos din cauza greţii)

23. Nu suport ceapa. Mama trebuie să aibe mare grijă atunci când face mâncarea deoarece-s foarte pretenţioasă. Aşa m-a crescut, aşa că acum nu are ce face. Trebuie să mă suporte pentru că, cu siguranţă, alta mama nu mai face.

24. Ketchup-ul la mine e ca aerul. Îl mănânc cu orice . Păcat că nu pot pune şi în supa de galuşte sau în cea de tăiţei ( preferatele mele…yumyyy)

25. Muuultă sare şi muuult oţet. Aşa trăiesc eu. Ştiu că mulţi îmi plângeţi acum de milă ( vă rog eu, nu o faceţi, chiar nu e cazul!) şi spuneţi în sinea voastră ” vaaai, săraca fată ! vai şi amar de stomacu’ ei „, însă mie nu-mi pasă. Bunicul din partea tatei mănâncă în felul ăsta de când se ştie el. Acum are 80 de ani şi încă mai suflă. Va consumă oxigenul! Na! Dacă el a putut şi poate în continuare, eu de ce n-aş face-o ?!

26. Numerele mele norocoase sunt 2 şi 6, la fel ca 13 şi 8..ummm, să-l amintim aici şi pe 0, că tot uită mereu lumea de el.

27. Numărul meu de telefon e compus din prefixul de la orange şi data mea de naştere. Cum bine vă gândeaţi şi voi( presupun ), data de naştere nu e aranjată în banala ordine zi/lună/an, aşa că nu, nu-mi veţi ghici numărul aşa uşor.

28. Am o gropiţă taaaaaaaaare sexy şi nu ratez nicio ocazie de a o expune în toată splendoarea ei 😀

29. Îmi vreau bronzul natural înapoi ! 😦

30. La mine nu există ” Aş dori dacă se poate..” , la mine auzi doar ” V R E A U !” si vreau exact în fracţiunea de secundă în care am terminat de spus.

31. Port ochelari atunci când scriu şi citesc. Îmi stă foarte bine cu ei, lucru ce-mi este confirmat de către toţi.

32. În cazul în care nu v-aţi dat seama până acum, calitatea mea cea mai de preţ este modestia

33. Un om pe care eu îl respect foarte mult m-a învăţat că modestia este pentru proşti. Da, chiar cum aţi citit. Pentru proşti. Eu sunt perfect de acord cu această afirmaţie. Consider că dacă tu eşti ferm convins că eşti bun într-un anumit domeniu, că deţii controlul în sectorul respectiv, nu ai de ce să te afunzi în anonimat, aşa cum face şi restul turmei.

34. Sunt mândră de mine şi de realizările mele de până în prezent. Am trecut prin foarte multe în viaţa asta, chiar dacă am doar 17 ani şi un piculeţ 😀 . Habar nu am ce ar fi făcut alţii în locul meu şi nici nu vreau să mă gândesc. Eu sunt împăcată cu mine însămi şi asta e tot ceea ce contează pentru mine.

35. Mama a fost părinţii mei. Staţi flexaţi, ştiu normele DOOM-ului şi nu-s atât de imbecilă încât să greşesc un astfel de acord dintre predicat şi subiect atât de simplu. Da, mama E părinţii mei.

36. Foarte mulţi dintre apropiaţii mei îi spun mamei Carmelita_sexoasa_cu_4_săbii . . . prietenii ştiu de ce. Mama e o tipă deschisă cu care pot discuta despre orice. N-am inhibiţii faţă de ea şi lucrul ăsta e un maaare plus în relaţia dintre noi două.

37. Mint foarte mult şi foarte bine. Mă distrează la culme când văd ce creduli sunt unii dintre voi şi de fain îi pot juca pe degete. Uneori chiar nu-mi vine a crede că ei mă ascultă, sunt alături de mine în discuţie ca, mai apoi, la final să mă şi creadă.

38. Pentru a-ţi da seama când te mint cu neruşinare în faţă trebuie ori să mă cunoşti foarte bine, ori să fi un mincinos mai mare ca mine. Prima variantă e discutabilă deoarece eu nu mă deschid în faţa oricui. Puţine sunt persoanele care pot afirma că mă cunosc bine ( ” foarte bine” nu mă cunoaşte nimeni ) , iar a 2 a ipoteză ..ummm…cel mai mare mincinos în viaţă pe care eu îl cunosc este bunicul meu. El este maestrul minciunii, însă lucrul ăsta a lăsat urmări grave de-a lungul timpului asupra psihicului său.

39. Nu am un model de urmat în viaţă. Nu că nu aş avea exemple pozitive în jurul meu. Nu, nu este asta, ci faptul că eu mă ghidez cu ajutorul propriilor mele forţe, prin mentalitatea mea, având propria mea viziune asupra reuşitei în viaţă. Tot ceea ce am realizat până în prezent am făcut prin puterile mele , fără pile, relaţii şi alte lucruri josnice din această categorie mizeră.

40. Nervii mei sunt foarte sensibili. Stau cam prost la capitolul ăsta. Înca n-am ajuns la Spitalul 9, dar nici multe nu mai am. Mă aprind uşor, însă nu mă calmez la fel de repede, aşa că e de preferabil să mă lăsaţi în lumea mea atunci când vedeţi că încep să tremur, să am ochi de drac şi să urlu.

41. Zilnic beau cappuccino. Când sunt obosită, îmi fac porţie dublă. O cănoacă maaaare, cât o zi d-aia lungă de post negru.

42. Nu beau cafea decât de Revelion, Crăciun, chefuri… sau când nu dorm vreo 2 nopţi la rând.

43. I’m addicted to Pepsi Twist. Încerc să mă las , motiv pentru care l-am înlocuit cu apă plată.

44. Mă joc cu cuvintele. Este cel mai frumos sport , credeţi-mă. Îmi place să le contorsionez, să inventez cât mai multe. Uneori spun bazaconii de genul ” pwtza meu „, ” bebe meu”, „mami meu”, „căţeluţ” şi ala bala d-astea. Sunt unii care mă corectează însă îşi retrag repede cuvintele atunci când îmi văd expresia feţei care le sugerează „ tu eşti prost sau te prefaci? chiar crezi că eu nu ştiam cum se spune corect…I mean..wtf, dude ?! „

45. Nu mi-e frică de moarte, însă nici nu o aştept. Cum vii, aşa te şi duci..părerea mea. Azi sunt, mâine..cine ştie…Doamne Doamne numai. Aş vrea să fiu incinerată. Unde ? Nu m-am gândit niciodată. Asta va fi tema de acasă a celor ce vor rămâne în urma mea.

46. Sunt hetero, chiar dacă anumite persoane încearcă să mă convertească la lesbianism 😀

47. Nu sunt gravidă

48. N-am făcut niciun avort până acum.

49. Râd când citesc ce aberaţii-mi poate debita mintiuţa mea cea inocentă

50. În poze par foarte cuminte,genul de fată supusă, care e mereu gata să-şi dea viaţa pentru aproapele ei( hell NO. nu-s eu Maica Teresa!). După ce apuci să stai vreo 10 minute în preajma mea, îţi schimbi radical părerea despre mine. Mi-a spus mie cândva cineva că sunt un drac pe pământ. Eu am zâmbit cum numai eu o ştiu face şi l-am aprobat.

51. Nu tac în faţa nimănui. Se mai întâmplă ca eu să fiu cea care greşeste şi care, în mod normal, ar trebui să tacă, să plece capul şi să-şi recunoască greşelile, însă în cazul meu lucrurile stau exact invers.

52. Când e prea linişte în casă urlu eu. Aşa, din senin, cu toate că , de cele mai multe ori, sunt home alone. Profa mea de engleză a rămas terifiată când i-am spus asta. Săraca de ea a zis că nu are nimic cu mine, doar că mă roagă la orele ei să nu am apucături de genul ăla.

53. Mă iau în gură cu profii des. Îmi susţin punctul de vedere până la Mnezo şi-napoi. de ce ? pentru că pot. pentru că sunt eu.

54. În clasa a 6 a am jucat într-o piesă de teatru în care aveam rolul principal… era o piesă în care eu am jucat rolul de ţigancă bătrână. A fost foarte comic pentru mine felul în care trebuia să-mi schimb timbrul vocal, vocabularul, gesturile şi, mai ales, vestimentaţia. daaaaaaaamn..I miss those times

55. Tot în clasa a 6 a profu’ de lb. română mi-a deschis ochii, explicându-mi cum stă treaba cu avocatura din ziua de azi. Până atunci eu visam sa ajung un procuror de succes, să mătur podelele tribunalelor cu toţi cei ce cutezau să mă contrazică…a fost un vis frumos şi la stadiu ăsta a şi rămas.

56. Pe viitor aş vrea să urmez Facultatea de Litere de la UBB.

57. Ar fi tare fain să ajung o profa de română d-aia de gaşcă, dar spurcată taaare şi să pot preda şi engleza, ca specializare a 2 a.

58. Vreau să am doi copii dintre care unul neapărat să fie un băieţel pe nume Alex.

59. Am unghii mari şi ţin muuuult la ele. Nu le-am mai tăiat de câteva luni şi nici nu intenţionez să o fac prea curând.

60. Zgâriu atât la propriu cât şi la figurat atunci când mă simt încolţită şi adversarul nu-mi lasă nicio portiţă de scăpare.

61. Săptămâna asta mi-am cam făcut de cap. Medicul m-a diagnosticat cu chiulangită acută . Asta se tratează cu repaos la domiciliu şi eu o ştiam prea bine, aşa că m-am văzut nevoită să dezertez.

62. Am dezertat şi mi-am abandonat colegii pe câmpul de luptă. N-am nicio remuşcare, ba chiar m-am simşit super ultra mega extra bine departe de ei. I would do it again anytime. 😀

63. Mă joc cu propriile-mi buze. De multe ori sunt o mică brută, le muşc şi astfel că pe a 2 a zi am nişte urme de toată frumuseţea.

64. Nu-mi plac colegii mei actuali şi aş da orice să-i pot schimba cu foştii, cei din generală.

65. Anul trecut şcolar mâncam cel puţin 4 acadele pe zi. Îmi colorau limba în cele mai turbate culori: negru, verde şi albastru. Profii săracii se uitau la noi ca la un film de groază.

66. Filmul meu preferat este o comedie. How High se numeşte şi l-am văzut pe puţin de vreo 4 ori.

67. Nu am răbdare să văd un film întreg, iar dacă cineva e lângă mine, ori opresc filmul din când în când, ori îl/o întreb periodic cât mai este până se termină.

68. Când eram mai tânără un pic, nu eram aşa bătrână ca în prezent. Are logică, nu ? Oricum opinia voastră nu-i aşa importantă. Vocile din capul meu spun că am mereu dreptate şi eu după raţiunea lor mă ghidez.

69. OOO, da. Am ajuns în cele din urmă şi la numărul magic pe care i-l dedic Ciupei mele. În caz că încă nu aţi aflat, am un bebe adorabil ce mă iubeşte aşa cum sunt. Sinceră să fiu, habar n-am cum reuşeşte , dar îi sunt foarte recunoscătoare pentru asta.

70. Ionuţ săracul a fost muşcat cu sălbăticie de către mine duminica trecută. Chiar n-am vrut, însă recunosc că eu am fost de vina. Sunt mai egoistă de felul meu şi foarte des am nevoia de a simţi că ceea ce e al meu nu mi-l poate lua nimeni. Aşa m-am manifestat şi faţă de Ionuţ, dar i-am lăsat o urmă urâtă de tot în interiorul buzei de jos.

71. Recunosc că îmi pare rău. Cu toate astea, eu niciodată nu zic ” Iartă-mă ! ”

72. Nu pot spune ” Te iubesc ! „. Sunt de părere că este un cuvânt mult prea important ca noi, oamenii blegi, să-l rostim aiurea, doar ca să ne atingem obiectivele în relaţia cu partenerul. Când o spui, trebuie să o simţi în toţi porii corpului. Aia înseamnă că, într-adevăr, îl iubeşti pe cel căruia îi spui cele doua cuvinte magice.

73. Am multe perechi de boxeri albaştri.

74. Nu-mi place că iarna trebuie să port cizme sau ghete. Dacă nu ar trebui să ne tot înfofolim în acest anotimp, totul ar fi perfect.

75. Mi-am primit cadoul de Crăciun acum 6 săptămâni, dar tot mai sper la ceva ,ceva acolo din partea Moşului.

76. Am ştiut dinainte că nu există Moş Crăciun, că nu barza m-a adus pe lume, ce-s alea prezervative , tampoane ob şi alte minuni d-astea cu care sunt minţiţi copiii atunci când sunt mici. Ăsta-i avantajul să fii cel mai mic în gaşcă.

78. Multi mă ştiu ca fiind ” aia mică cu gura maaaaaaaare şi spurcată

79. La naştere am avut ochii verzi. Ulterior, aceştia şi-au mai schimbat niţel culoarea, devenind căprui-verzui. Culoarea ochilor mei e condiţionată de gradul de luminozitate de afară. Spre exemplu, iarna ochii mei sunt mai verzi ca de oicei din cauza albeţii zăpezii.

80. Am 3 cicatrici mai mari : una deasupra sprâncenei drepte de când am avut o infecţie în sânge, o alta de când aveam vreo 10 ani şi am căzut pe nişte pietre maaari şi ascuţite ca ţeapa lui Vlad, iar a 3 a am căpătat-o atunci când mi-a intrat nişte sârmă dintr-un gard ghimpat în spate.

81. Voi ştiaţi că eu am blog ? Dacă nu, tocmai aţi aflat.

82. ” săfimcopii ” vine dintr-o melodie de a lui Grasu XXl.

83. Nu mă consider o exponată de la muzeu, aşa că nu îmi place absolut deloc atunci când oamenii se holbează la mine.

84. Când vorbesc cu o persoană sunt atentă la informaţiile pe care mi le transmite şi o privesc drept în ochi. Dupa cum probabil că aţi intuit deja, pretind acelaşi lucru, în caz contrar eu simţindu-mă ca şi cum aş vorbi de una singură cu pereţii.

85. Mai demuuuult am căzut cu rolele şi mi-am julit ass-ul meu bombat şi sexy 😦 . ţin să menţionez că aveam pantaloni scurţi d-aia ceva-n genul boxerilor. vă daţi seama cum am dormit eu pe burtă 2 zile.

86. Colorez atunci când am nervi. Nu am talent la desen, dar cariocile sunt cele mai bune prietene ale mele în acele momente.

87. Ţin ca amintire cele mai neînsemnate obiecte. Spre exemplu, am ambalajul unei ciocolate primite Crăciunul trecut, sau un capat de pix pe care l-am botezat Dyky şi pe care l-am transformat într-un super porno star.

88. Cel mai de preţ lucru pe care eu îl deţin e lanţişorul ce i-a aparţinut tatălui meu. It really means a lot to me.

89. Momentan ascult Edy Wata – I love my people. annnnnnnnnnnnnd…i do love them şi de unii dintre ei îmi e a dracu’ de dor, cu toate că nu prea las să se vadă asta.

90. Primul lucru la care mă uit atunci când fac cunoştiintă cu o persoană e felul cum îmi zâmbeşte ( asta dacă respectivul cunoaşte acest sport extrem) şi încerc să înţeleg ce se ascunde în spatele ochilor săi.

91. Weekend-ul acesta plec până la Sibiu . Acolo sper să mă întâlnesc cu o persoană dragă mie. În orice caz, cu siguranţă voi face o poză pe Podul Mincinoşilor.

92. Am profil pe hi5, însă e restricţionat. Hoatza

93. Ador bebeluşii. În special băieţeii.

94. Aş putea să privesc cerul ore în şir şi tot nu m-aş sătura.

95. Nu am puterea de a ierta pe cineva. Nu sunt eu în această postură, chiar dacă, din când în când, mă mai joc de-a micul demiurg. Pot însă să las de la mine -ceea ce nu se prea întâmplă orea des şi nu cu oricine- , să trec cu vederea , dar nu uit niciodată.

96. inversul lui 69. bebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ai wav iu 😀

97. Ce tare ar fi dacă aş face vreodată bungee-jumping şi scubba-diving.

98. Anul trecut am făcut pentru prima dată alpinism şi-mi place muuuult la înalţime. Când m-am văzut cocoţată acolo, primul gând mi-a fugit la mama , întrebându-mă ce ar face ea dacă ar fi anunţată printr-un apel telefonic că fiica ei a căzur de la o înalţime considerabilă şi creierul i-a fost împrăştiat printre stânci.

99. Mă mir că am avut atâta răbdare încât am ajuns până aici. Da, mă oamenilor, eu, Alex`andra, v-am permis vouă, celor ce aţi citit până aici să intraţi în lumea mea, o lume în care accesul este deseori restricţionat şi nu se intră decât cu legitimaţie V.I.P Consideraţi-vă norocoşi pentru că nu veţi mai avea onoarea asta veci pururi AMIIIIIIIIIN !

iniţial, am vrut să fiu eu mai cu coarne şi să scriu eu 100 de lucruri despre persoana mea proprie şi personală ( îmi place foarte mult jocul ăsta de cuvinte), dar Ciupa mea mi-a luat-o înainte (nu te uit eu pentru asta. lasă că vezi tu.) După aceea, am zis să fiu eu şi mai a dracu’ şi să scriu 101 lucruri, dar şi de data asta mi-a luat-o cineva înainte, iar acel cineva a fost nimeni alta decât Nico, asta după ce mi-a auzit mie intenţiile. pe scurt: să vă frec pe amândoi.

daaaaaaaaaaaaa, cum eu sunt cea mai a dracu-, aş putea să scriu chiar 666 ( întoarce-ţi monitorul dacă nu-ţi convine numărul ăsta şi-l vei vedea pe 999…încearcă dacă nu mă crezi! ) lucruri despre mine. na!

Minora mâine înjură toţi economiştii la prima oră.

Noapte bună !

Reclame

10 comentarii »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Mama ce de chestii ai scris aici. Tu cred te-ai nascut cu un anumit dar de a reproduce afinitati. In tot ceea ce ai scris ai atins subiecte foarte importante din viata ta, fara a-ti suprima intimitatea si fara a-ti revela intru totul eul. probabil ca ai un dar de-a vorbi si de a scrie fatra impedimente si inhibitii, insa se simte ca totul e sub control. In concluzie, o sa ma intorc pe blogul tau mereu. Tre sa-i si tin minte linkul. Incerc macar. A, il am la comentarii. Stiu. Revin.

 2. -ai scris ca ai fost parasutata in turda si eu am inteles ca ai fost parasuta in turda, am crezut ca faci misto de noi, dar apoi m-am linistit cand mi-am dat seama ca nu mai stiu eu sa citesc.
  -De ardeleni eu nu spun ca sunt inceti, doar ca vorbiti rar si din toate experientele mele cu ardeleni am ajuns la concluzia ca aredelenii sunt ai dracu (na ca am folosit si eu cuvant cu dracu 😀 ), afurisiti si f increzatori in fortele proprii si…f mandri de asta 😀
  -am sa te caut pe hi5

 3. mi-ai sters commentul? 😦 de ce 😦

 4. da, mi-a innebunit ccalculatorul, imi cer scuze in numele lui.

 5. =)) ea e alexandra

 6. inc-o lungitura marca „stefana”. am citit primele 10 + pozitia 69 pe care mai ai ani buni pana s-o incerci :))

 7. Nu stiu cum reusesti sa gandesti chiar atata :))) oricum din ce am citit 70% sunt chestii comune 🙂
  Oricum am citit ca nu mai bei pepsi 😦 , atuncea cand iti voi face o vizita vin cu o sticla cu apa plata :))

  :*

 8. ei bine Ciupa :D…daca m-as apuca sa iti raspund si yo cum mi-ai raspuns si tu asta ar insemna ca te plagiez si tu sti cum imi place mie sa fiu original :> asa ca iti voi raspunde frumos si scurt :
  nu esti asa rea precum vrei sa pari,esti mereu posesiva dar ai invatat sa lasi si de la tine,cu rabdarea ai avansat mult de tot,sti ca yo te pot calma :P,ti-am zis ca te las sa faci orice iti place tie si ti-am zis ca fac orice ca sa fii fericita (nu ma intereseaza ce zice lumea),te iubesc pentru ca esti TU si ca ma faci sa zambesc la orice ora

  P.S. Bebe te iubeste >:D<

 9. is de acord cu 72 shi 74..dar64…ale nici mie nu imi plac unii coegi dar nu generalizez…shi sper sa nu fi nevoita sa folosehti 37 mult cu mine…

 10. Te-ai intrecut pe sine cu atata scris, dar ai oferit destule informatii cititorilor incat sa-si faca o parere relativa despre tine :> .

  „I’m addicted to Pepsi Twist. Încerc să mă las , motiv pentru care l-am înlocuit cu apă plată.” De asta sufeream si eu, iar cu putina vointa am reusit……zilele astea am cam exagerat cu Pepsi,dar de maine gata, cura de apa „chiara”.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.

%d blogeri au apreciat asta: