Maxim !!!

4 iulie 2008 la 5:24 pm | Publicat în Uncategorized | Un comentariu
Etichete: , ,

Vorbeam azi pe Messenger cu Ioana, o fosta colega din scoala generala, cu care nu m`am mai vazut de ceva timp incoace,ceva mai mult.Foarte zglobie, ma abordeaza si imi propune o excursie pana la Credo [magazin de imbracaminte & incaltaminte]. Fara sa stau prea mult pe ganduri, am zis DA [nu`i vreo cerere oficiala in casatorie..chill ] si astfel eram pe drum in urmatoarea jumatate de ora.

Pornisem in cautarea unui tricou pentru prietenul Ioanei,el maine implinind frumoasa varsta de 20 de ani [ La Multi Ani ! ]. Deja ma luasera dracii izbindu`ma de caldura infernala din magazine si mirosul insuportabil de chinezării amestecat cu tutunul vanzatoarelor. Ioana a pus ochii pe un tricou pă trend am avut batai de cap in alegerea lui. „DILEMĂ” este cuvantul potrivit pentru a caracteriza starea generala, asa ca am decis sa pornim in recunoastere.

Pe langa noi a trecut o mamica de mana cu baietelul ei.Avea copilul vreo 8-9 ani;nu mi`a captat atentia mai deloc,mie placandu`mi cei bruneti de pana`n 3-4 ani.Altceva mi`a atras insa atentia si anume dialogul dintre cei doi. . . [monolog mai bine zis]

Mamă,cât poartă tata? [se uitau la ceva incaltaminte barbateasca]

Femeia nu`si baga in seama odrasla si trece mai departe.Enervat la culme ca nu i se acorda atentia dorita,baietelul spune indignat:

-Vaiiiiiiiii,tu mamă,ca nici cât poartă soţu`to nu stii !

Mama copilului a mutit.NU se astepta la asa ceva din partea lui.Pe mine m`a pufnit rasul si nu m`am putut abtine din a gandi cu voce tare “ Ce sa mai zici la faza asta? I`a dat maxim!

Cei doi s`au retras tiptil-tiptil,baietasul avand un aer de om mare,iar doamna fiind foarte stanjenita.

La fel ca vanzatoarele ce au asistat la aceasta mica sceneta,chiar si acum rad copios cand imi amintesc de băieţelul limbăreţ.

Un comentariu »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Ciao!
    Oooo da, eu is cea care te`a chemat in „excursie”.
    Si sa trecem la lucrurile amuzante , inca si acum imi vine sa rad de baiatu` cu maxima! Vorba aia , daca la varsta asta le zice asa,si mama nu mai are ce comenta… atunci cand e mare… cum a fi ?:))

    interesanta treaba 🙂


Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.
Entries și comentarii feeds.